Spotkałem dziś na A1 Volvo Nemo po firmie Modo,dzisiaj Ts ekspress.
Jestem w szoku, ze to auto w rękach nowego właściciela,upływie lat i przebiegu dalej tak wygląda.
Ogólny stan auta jak malowania naprawdę prezentuje się bardzo dobrze.
Samochód: Ferrari
Nemo chyba na emeryturze po kraju lata, idzie je spotkać na A1 jak jeździ z góry na dół, ostatnio widziałem pomalowane Volvo ze zwykłą naczepą, a za nim jechało zwykłe Volvo z pomalowaną naczepą.
Nie wiem czyje to teraz jest, ale w rzeczywistości nie zdziadowali tego.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Też widziałem te zestawy i racja.
Jak na kraj naprawdę mocno trzymają gardę.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Porażka dnia dzisiejszego: rozmowa na temat oferty z handlowcem z Mercedes-Benz Trucks. Cytuję: "mogę zrobić ofertę ale będzie niewiążąca bo mamy anulowany stary cennik a nowego jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy będzie"
Opowiadał też, że w zeszłym roku w 2 miesiące sprzedali całą produkcję na 2022. Co jest grane? Kiedy będzie normalnie?
Zdecydowanie brak roboty... Auta są, tylko że używane. Fakt, ceny też kosmiczne, ale na upartego coś się kupi i będzie śmigać. No a jak będzie brak roboty, to tragedia...
Samochód: Ferrari
Niby budowlanka siada, ale roboty z dachówką z kilku zakładów na północy Niemiec do Polski nie do przerobienia. Stawki jak to z tamtych stron na powrocie słabe, ale większość produkcji czyszczą Polacy.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Samochód: VW
Jak to by kiedyś miało stanąć to nawet nie chce myśleć co będzie w mojej okolicy (KSU, KLI), przecież tu prawie wszyscy siedzą w drzewie, Więźby, deski, palety
Roboty nigdzie nie brakuje, kwestia za ile. Bo jak dostaję propozycję ze stawką gdzie 2/3 tej stawki trzeba wydać na paliwo to tylko mi żal tych którzy godzą się jeszcze jeździć za takie pieniądze.
P.S. absolutnie nie piję do firmy w której pracujesz bo ja tylko z wywrotkami mam doczynienia.
Samochód: jakiś jest
Dzięki Zzx, myślałem, że się uda bez przegięcia ale A4 nie zawodzi 5 czy 6 parkingów i wszystko zapchane... Albo ze mnie taki kiero, że nie widzi dziur żeby zaparkować co do roboty, ja też nie narzekam. Jedyne co to mogę po marudzić, że ciężko teraz kupić normalną cysternę spożywcza.. Miesiąc szukam i co wejdzie cos do rzeczy to albo cena z kosmosu albo jakies Ua czy bliski wschód zabiera w ciemno
Użytkownicy przeglądający to forum: SIOJU i 8 gości