Prace nad moimi modelami długo stały w miejscu, ale wkońcu udało się je skończyć.A oto wcześniej już ukazana na tym forum moja Scania tym razem z naczepą. Czekam na waszą ocene.
Tak kręcą się. Znaczy zawsze je można niechąco przyklejić ale przy poprawym montażu kręcą się i przednie skręcają (choć ze skręcaniem przednich kół to zależy od modelu bo niektóre tak nie mają)
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Wiele pytań zadaliście mi dotyczących tego zestawu. Więc odpowiadam na wszystkie.
Po pierwsze ten materiał na naczepie to pic na wodę.To tylko tak wymodelowany plastik. Jak ją kupowałem to też myślałem że to prawdziwa plandeka.
Po drugie ani naczepa ani ta Scania nie miały oświetlenia, wszystko to własny pomysł.
A po trzecie wszystkie koła się obracają tak w naczepie jak i w tej Scani. Scania ta powsiada też skrętną przednią oś.
Z tym pomalowaniem naczepy też troszke skopałem sprawę. Lepiej by wyglądała gdyby była cała w tej ciemnej odcieni szarośći jak jej tył. Ale cóż, najwyżej podczepie do niej mojego Dafa XF który jest czerwony i będzie pasować. Dziękuję za przychylną ocenę. Mati20.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość