Kto jeździ niech się wypowie bo ja tam jechałem ostatnio 20 lat temu
Potrzeba się dostać do Iławy z tym że szerokość 3,4m to chyba najlepiej z A1 dopiero zjechać na Grudziądz bo wcześniej z takimi ładunkami niema co kombinować??
Tą 16ką to się chyba doleci spokojnie z takimi skrzydłami???
Przejechać przejdziesz ta 16 ale za szeroko to tam nie jest. Z A1 zjeżdżaj na Grudziądz pierwszym zjazdem bo jak zjedziesz Nowe Marzy to potem masz dosyć wąsko na moscie. Druga opcja to z Torunia na Brodnicę Lubawe.moze lepsza droga tylko w Kowalewie i nowym mieście Lubawskim dosyć wąsko.Na A1 stawka za gabaryt ok x4 trzeba liczyć.
Dzięki, ja tam jechałem ostatnio w 2001/2002 roku więc mało pamiętam, a były tam drogi gdzie pełno drzew w skrajni...
W sumie to nawet niewiem czy pojadę solo 3m, czy naczepą 3,4m... generalnie jedziemy na dwa auta
Czyli lepiej jednak na Grudziądz zjechać skoro obie wersje nie za szerokie...
Transport zrobiony, na miejscu się okazało że każdy element ma 3,4m szerokości a my bez pilota
Także pół polski przejechali i nikt nas nie zauważył, mało tego w Toruniu przez bramkę przejechałem bez płacenia za gabaryt i zmieściłem się bez otwierania prawego szlabanu...
Dobrze że nas w kaftany po drodze nie pozawijali
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość