Cześć wszyskim!
Rozmyślam nad kupnem piekarnika do ciezarowki. W sieci malo informacji na ten temat czy to sensownie działa, szybko podgrzewa, jak z akumulatorem? Używa ktoś? Możecie coś polecić?
Średnia koncepcja. Znam takich, którzy chcieli wodę na kawę zagrzać. Grzało się pół godziny, a potem problem z prądem.
Piekarnik to już w ogóle x10 prądu.
Mikrofalówki za drogie. Nie ma problemu używać tego tylko na odpalonym silniku, tylko czy taki mini piekarnik 300w podgrzeje mi coś szybciej niż w godzinę
Ja mam w domu piekarnik 3,6kW to teraz sobie można zobrazować jak 300W będzie w porównaniu smigał...
Ja myślę że do auta albo mikrofala albo kuchenka gazowa....
Samochód: Ferrari
Jezeli z jakichś powodów nie chcesz kuchenki gazowej, a szukasz czegoś dzialającego na zasadzie opiekacza to są też grille gazowe. http://gipfel.pl/grill-gazowy-turystycz ... atisy.html
Jak poszuka to i pewnie taniej znajdzie.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Potwierdzam słowa poprzednika. Badziew do dostania na niemieckich stacjach. Jeśli już się uprzesz na takim rozwiazaniu to szukaj raczej urządzeń dedykowanych do caravaningu
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
A ja się nie zgodzę z przedmówcami, posiadam takie coś z 6 lat, do dzisiaj chodzi, używane raz może dwa na tydzień. Podgrzewam wczorajszą pizzę i jest super. Na dzień dobry wywaliłem podłączenie do zapalniczki, mam podłączone bezpośrednio do bezpieczników + dodatkowy bezpiecznik. Zawsze używam przy odpalonym samochodzie. Żadnych problemów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości