WItam jestem tutaj nowym uzytkownikiem i mam małe pytanko.
Do czego służy w Manie TGA 18 410 (i w innym napewno tez tak jest,ale taki ma mój tata ). Przełącznik jest po prawej stronie obok kierownicy na wysokości kluczyka.
Jak ktoś wie to niech napisze )
no sorry ale ja dopiero co zaczynam sie interesowac takimi samochodami i zbytnio nie wiem co do czego służy
a co to jest ta blokada deferencjału??
Z strony Mana TGA ściagłem jeden filmik i jak kierowca wjeżdżał z asfaltu na żwirownie to przekręcał to.
Pozdroo
Dzieki za pomoc
_________________ Szerokości dla wszystkich Truckerów z Polski miłego dzionka... bajo...
NOm radze uważać z tą blokadą pilnowac kiedy się wyjeżdza na drogi utwardzone i prędkosć rośnie do 60-80km/h widziałem jak przy SCANI 8x6 włączony napęd na wyszystkie 6 osi przy 70km/h rozpruło tylny most (3) , a to przez głupote kierowcy!! A Nam jak jeździliśmy dłużej na blokadzie przy Mercu siadną uszczelniacz (simering) przy wyjściu na wał i troszke cieknie olej jak sie zagrzeje:):):):)) POZDROWIONKA
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
boziu ale jazda mój tata miał farta bo grzejemy a tam sie zaswiecila kontrolka od blokady a blokada byla wylaczona na pokrętle a tak naprawdwe byla wlaczona to 2 simeringi posly sie jeb*c od jazdy 89 km/h po asfalcie i nic wiecej
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość