GG: 0
Samochód: F12
Witam posiadam Mercedes SK 6x4 z 1997r. Możecie powiedzieć czy ten wyświetlacz nalezy do odczytywania błędów? Nie działa mi, nic na nim nie świeci.Mam problem ponieważ świeci mi kontrolka od EDC i nie wiem jaka jest tego przyczyna.
Jakbyś miał skrzynię EPS czyli Mercedeswski półautomat z tamtych lat to na tym wyświetlaczu pokazywałoby Ci jaki masz bieg i czy masz połówkę czy cały bieg
Też mamy 2631 z 1997 roku. Po wymianie czujnika położenia wału edc zgasło na około miesiąc. Różne rzeczy się kombinowało żeby to naprawić i niestety, ale żaden mechanik nic nie poradził w tym temacie. No chyba, że nie znamy dobrych mechaników w tym temacie. Po podłączeniu kompa, jak wywaliło błędy to jeden chłop poczerwieniał i powiedział, że nie wie o co chodzi. Dodam, że auto zbiera się normalnie i chodzi jak trzeba.
_________________ Roboty ziemne i drogowe, wynajem maszyn budowlanych.
GG: 0
Samochód: F12
U mnie też pomimo ten kontrolki auto zachowuję się dobrze, nie mamy żadnych zastrzeżeń.
Tak jak mówisz lepiej to zostawić w spokoju bo i tak nic z tego nie będzie
Dopóki aby się nie pogorszyło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości