[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Syców - Bierutów - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Powinieneś przejść. Co prawda jechałem z Bierutowa na Wabienice, Stronię. Droga jakością nie powala, momentami wąsko. Na plus należy zaliczyć brak wiaduktów.
Powinieneś przejść. Co prawda jechałem z Bierutowa na Wabienice, Stronię. Droga jakością nie powala, momentami wąsko. Na plus należy zaliczyć brak wiaduktów.
Damian_DAF
Przejedziesz tam bez problemu, jedynie drzewa w skrajni.
W Bierutowie masz remont drogi....
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Kiedy ten remont w Bierutowie planują skończyć? Tak rozkopać miasto to głowa mała. Najlepsze, że kiedyś jak tam jechałem to pięciu chłopa na całej budowie i w dodatku opartych o łopaty...
2 razy przepisywali tam przetarg, jakieś dziwne studzienki, stare trakty wodne, zbiorniki ze starej stacji grubo tam popłyneli
Pod dużym tam się droga zarwała.....
Do końca roku mają to skończyć, jak często tam latasz, to dawaj na PW, powiem Ci jak to objechać czasowo wyjdziesz to samo
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Zawsze 1 w tyg tam lece, a zdarzy sie i 2. Tylko, że zawsze ide od Antonina i przez Oleśnice, ale szefo kazał droge przetestować od nas A1 do Łodzi i potem S8 do samego Sycowa. Zobaczymy jak to czasowo wyjdzie, bo o to głównie chodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość