[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Ograniczenie w mieście pojazdów do 3,5DMC - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam,
pracuje w firmie, która odbiera elektro odpady i czasami zdarza mi się zapuścić w ścisłe centrum miast. Mam Iveco zarejestrowane na więcej niż 3,5 i chciałbym wiedzieć gdzie mogę sobie sprawdzić czy mogę wjechać na konkretną ulicę. Oczywiście do tej pory dzwoniłem do wydziałów dróg, ale chciałbym sobie usprawnić życie i znaleźć taki wykaz. Panie Panowie będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Samochód: Ferrari
Zainstaluj sobie AutoMapę na laptopa, nie traktuj tego jako wyroczni, ale przeglądając w trybie mapy dostaniesz całkiem niezły pogląd na sytuację. Ogólnie w PL czasem zakaz jest na 3pasmowej ekspresówce jak w stolicy, a czasem nie ma na drodze na której się nie zmieścisz.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Zainstaluj sobie AutoMapę na laptopa, nie traktuj tego jako wyroczni, ale przeglądając w trybie mapy dostaniesz całkiem niezły pogląd na sytuację. Ogólnie w PL czasem zakaz jest na 3pasmowej ekspresówce jak w stolicy, a czasem nie ma na drodze na której się nie zmieścisz.
Polska to dziwny kraj. Często jest tak, że masz zakaz wjazdu 3,5t a zaraz za nim sklep (Biedronka, Lidl, Tesco) i spróbuj wjechać pod zakaz. Masz "niebiesko" na ogonie i w wielu przypadkach nie pomagają żadne tłumaczenia, że Ty z dostawą/odbiorem itp.
Pomocne mogą być w tym google street view. No, ale znając rzeczywistość to tam, gdzie będziesz chciał dojechać to będziesz miał zakaz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości