Panowie jak ktoś z Was użytkuje szeroki przód 385/65 Dunlopa Sp344 z produkcji między 2312 a 3913 lub GY LHS2+ wyprodukowanego między 3411 a 3913 to popedałujcie do swoich serwisów i pogadajcie o ich wymianie na podstawie programu zapobiegawczego GoodYear. Szczegóły powinien znać każdy autoryzowany dealer. Jakby co lub nie macie zaufanego serwisu to możemy to przeprowadzić za Was...oczywiście w rozsądnej lokalizacji od Krakowa, Poznania, Kwidzyna i Lublina.
Mozna sie dowiedziec co im moze dolegac ze beda wymieniac?
Sprawdzalem swoje i w jednym aucie mam sp344 xx11 dwie sztuki ktore niezle goli po bokach, a w drugim samochodzie jedna xx11 a druga 2912 i teraz sie zastanawiam czy jest sens wymieniac jedna?
Cytuj:
Mozna sie dowiedziec co im moze dolegac ze beda wymieniac?
Sprawdzalem swoje i w jednym aucie mam sp344 xx11 dwie sztuki ktore niezle goli po bokach, a w drugim samochodzie jedna xx11 a druga 2912 i teraz sie zastanawiam czy jest sens wymieniac jedna?
po szczegóły kolego zgłoś się do serwisu który Cię obsługuje, powinien odpowiedzieć i doradzić na profesjonalnym poziomie
U mnie wymiana przebiegła bez problemu, 2 stare komplety Dunlop-ów zdałem a otrzymałem w zamian 2 komplety Goodyear-ów FUELMAX S.
Stare opony trzymały się jeszcze bardzo dobrze, ale skoro jest taka akcja, to żal było nie skorzystać.
Cytuj:
U mnie wymiana przebiegła bez problemu, 2 stare komplety Dunlop-ów zdałem a otrzymałem w zamian 2 komplety Goodyear-ów FUELMAX S.
Stare opony trzymały się jeszcze bardzo dobrze, ale skoro jest taka akcja, to żal było nie skorzystać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości