[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Kwalifikacja wstępna formą e-learning - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ja robiłem 280h w domu przed kompem 280h rozpykałem w ciągu 10 dni. W tym miałem 4h na torze oraz na macie poślizgowej. U mnie w OSK Pani sama powiedziała że będzie to metoda e-lerningu, bo chyba innej nie ma.
Ja nie płaciłem, załatwiłem sobię dofinansowanie z urzędu. Mój ośrodek nie ma strony www niestety. http://ozptd.pl/ na tej stronie wykonywałem kurs e-learning. W Toruniu mają swój oddział jak i w wielu innych miastach. Jeśli dobrze poszukałem to są to Twoje rejony, http://os.ozptd.pl/companies/bycategory/16/20 .
Dzwonilem do ZDZ w Szczecinie co mi podales i niestety nie robia, co lepsze nie wiedza nawet co to jest. Podzwonie jeszcze po innych osrodkach co numery widnieja na stronie.
Z tego, co wiem to LOK robi też metodą e-learningu.
Tak masz rację, ale skoro w Szczecinie nie wiedzą co to nawet jest itp. to po co oni widnieją na tej stronie ? ;/. Najprostszą drogą będzie tak jak mówi ''Florence_'' idź do Ośrodka Szkolenia Kierowców i spytaj. Jakoś musisz dotrzeć do ludzi którzy robią KW.
Witam. Podłączę się do tematu. Mógłby mi ktoś polecić jakiś ośrodek z dobrą ofertą dla KW 280h?? Oczywiście metodą e-learning. Głównie chodzi mi o zachodniopomorskie - Szczecin, wielkopolskie - Poznań i lubuskie - Zielona Góra. Pozdrawiam
Witam. Podłączę się do tematu. Mógłby mi ktoś polecić jakiś ośrodek z dobrą ofertą dla KW 280h?? Oczywiście metodą e-learning. Głównie chodzi mi o zachodniopomorskie - Szczecin, wielkopolskie - Poznań i lubuskie - Zielona Góra. Pozdrawiam
Powyżej podałem link do strony OZPTD, ale podam jeszcze raz z wyszczególnionymi przez Ciebie rejonami. Mam nadzieję że nie będziesz miał problemu jak użytkownik powyżej, jeśli taka sytuacja nastąpi to polecam poprostu Ośrodek Szkolenia Kierowców gdzie robi się zwyczajne prawo jazdy, tam powinni wiedzieć.
Ja robiłem 280h w domu przed kompem 280h rozpykałem w ciągu 10 dni. W tym miałem 4h na torze oraz na macie poślizgowej. U mnie w OSK Pani sama powiedziała że będzie to metoda e-lerningu, bo chyba innej nie ma.
Szkolenie w domu kw lub kwp jest nielegalne więc się nie chwal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości