1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ja będę jutro jakoś Niemcy obskakiwał, ale gdzie dokładnie jeszcze nie wiem. Może się gdzieś miniemy.
Kolega Gienias może cię nia zauważyć, paliłem fajke oparty o jego kabine i mnie nie zauważył.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Witam kolego Łukaszmechanik ty paliłeś fajkę jak ja spałem pewnie . To było na parkingu w Niemczech co nie.
Radyjko mam zawsze włączone i głośno więc jak ktoś mnie woła to rzadko , żebym nie zauważył.
pozdrawiam panowie
No była z 1-2 w nocy to pewnie spałeś. Te naklejki na globie mnie zmyliły
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Witam,
Atego masz przecudne, naprawdę aż miło się patrzy jak zadbane i te wszystkie rzeczy które dodałeś, szacuneczek. Mam pytanie wrzucisz fotkę z łóżka jak się na szybę patrzy bo chciałbym całe wnętrze zobaczyć
Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości