Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
A co to za ściema z logiem i nazwą ? Przecież Cometto zajmuję się produkcją specjalistyczny lawet do gabarytów, a tu nagle jakaś firma transportowa ? Mam nadzieje, że pozwolenie na wykorzystanie loga mają Cóż - Polak potrafi
Ostatnio zmieniony 11 lip 2010, 12:52 przez sokim_photos, łącznie zmieniany 1 raz.
Wie ktoś może jakie warunki pracy i jakie zarobki?
Ja wiem tylko tyle, że Volva i beczki. Wapno i cement chyba głównie wożą, ale w jakie strony też nie mam pojęcia.
Firma cometto jest już większa. Dane podane na stronie są nie aktualne. Obecnie firma posiada około 40 zestawów. Wozimy głownie cement, ale również: mączke, popioły, wapno, anhydryt, itp
Praca dobra, większość zestawów to nowe volva fh. No i trzeba również zauważyć że zestawy tej firmy są bardzo zadbane.
Firma cometto jest już większa. Dane podane na stronie są nie aktualne. Obecnie firma posiada około 40 zestawów. Wozimy głownie cement, ale również: mączke, popioły, wapno, anhydryt, itp
Praca dobra, większość zestawów to nowe volva fh. No i trzeba również zauważyć że zestawy tej firmy są bardzo zadbane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości