[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool The Drivers Fuel Challenge by Volvo Trucks, edycja 2013 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Orientuje się ktoś, czy w tym roku Volvo będzie organizowało konkurs pt: The Drivers Fuel Challenge
Patrzyłem na stronie Volvo Trucks Polska i nic nie wspominają, prasa branżowa póki co milczy. Może któryś z Forowiczów jest "bliżej" związany z Volvo Polska i ma jakieś informacje w tym temacie?
W zeszłym roku poszło kiepsko, w tym liczę, że w odniesieniu do zeszłego roku poprawię średnie spalanie.
No to ja już się zarejestrowałem.
21 maja w Siedlcach. Teraz zostało czekać W zasadzie to idę się zmierzyć sam ze sobą. Ciekawe jaki model Volvo wystawi do konkursu?
no jak będzie nowe FH to sama zajawka z jazdy nim będzie wystarczającą nagrodą Może komuś z nas się pofarci i spotkamy się gdzieś Chyba będe jako pierwszy z tego co patrzę to wszystko wam zdradzę
Samochód: co się trafi
właśnie jestem po dzisiejszych jazdach:D
ogólnie auto wywarło mega pozytywne wrażenie, co do mojego spalania to tragiczne, ale mocny wiatr i brak doświadczenia na zestawie zrobiło swoje, a więc 34L
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
No to po jeździe Wyniki mają być pod koniec tygodnia, czyli pewnie sobota lub niedziela bardzo miły Pan z serwisu pozwolił wziąć na pokład mojego tatę opinię o samochodzie wyrażę w temacie o Volvie
W potwierdzeniu zgłoszenia należy kliknąć na link który przyszedł, u mnie niestety jest on nie aktywny. Spotkał się ktoś z taką sytuacją, nie ukrywam że też mam zamiar przewieżć sie nowym Volvo.
Ja byłem w poniedziałek.
Odcinek szczecin-kamienna góra z 26tonami na tyle norma 40L coś mówili że oddzwonimy do pana czy jakoś tak ale czuję moc, czuję że się zakwalifikowałem a właściwie że już wygrałem.
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Już po jeździe. Cóż - samochód robi wrażenie.
Dziś przy średnim ruchu, przy umiarkowanych warunkach (wiatr południowo-zachodni) wynik 29,1 l/100 km. Czas przejazdu 22 km po drodze krajowej (DK63 Siedlce - Sokołów Podlaski) to 25 min 26 sek, z licznymi terenami zabudowanymi, dwukrotnym zatrzymaniu się "na stopie" niestrzeżonego przejazdu kolejowego.
W odniesieniu do zeszłorocznego przejazdu mogę powiedzieć, że spalanie pozostało na tym samym poziomie, jednak trasę pokonałem szybciej o 2,5 min.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości