Posiadam oryginalną lodówkę z volva firmy Waeco. Brat jej używał jak nie miał w aucie lodówki i chodziła bez problemu, podłączał pod zapalniczkę. Zmienił firmę, w autach są lodówki, to tą z volva zostawiło się w domu.
Dzisiaj po ok. 3latach wziąłem ją do osobówki, włączyła się, można ustawić temp. chłodzenia i słychać chodzenie agregatu i wiatraczka, tylko coś nie chce chłodzić.Na dodatek zielona dioda w przycisku on/off miga co jakiś czas i nie wiem co jest problemem.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Jest na 12/24, tak jest napisane na obudowie. Tak myślałem własnie, że może być za słaby prąd z zapalniczki i żeby podłączyć bezpośrednio pod akumulator. Jutro zobaczę w innym aucie jak to wygląda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości