1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Pingwin widziany wczoraj (pon.), między 11 a 12 w Mikołowie na skrzyżowaniu przy Auchan, leciał w stronę Tychów, a kierowca był strasznie zagadany przez telefon
To się nazywają darmowe minuty w play Dzięki za info.
GG: 10722238
Samochód: DAF XF 105SSC / OPEL VECTRA B
Cytuj:
Dzięki, dzięki!! W drodze na Poznań, Koszalin !
Co prawda, po dwóch miesiącach, ale jakoś nie mogłem, trafić do twojego tematu... Widziałem waszego pingwina, u mnie w mieście, czyt. w Koszalinie... Ładnie się prezentuje...
Co prawda, po dwóch miesiącach, ale jakoś nie mogłem, trafić do twojego tematu... Widziałem waszego pingwina, u mnie w mieście, czyt. w Koszalinie... Ładnie się prezentuje...
Ogólnie to jedziemy dziś po odbiór ciągnika od znajomego mechanika, który wymienił siłownik hamulca, kilka innych pierdół i standardowo filtry i płyny.
Przez region Dolnośląski tata tylko przejeżdża, ale zazwyczaj z Lubina przez Środę na Wrocław. Czasami tylko trafia się jakaś zrzutka lub załadunek w Legnicy bądź okolicach.
Z miesiąc temu też go w Szczecinie widziałem, nawet z podporządkowanej wypuściłem i podziękował mało tirowo, bo awaryjnymi
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
normalnie przy wyprzedzaniu jest lewo-prawo-lewo-prawo-prawo
Kolego, mnie się nie wyprzedza, ja po prostu wypuściłem
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Spotkałem się dzisiaj z forumowym kolegą <WoJtAs>,rozmawiamy o forum i opowiadam mu że w listopadzie widziałem Twojego Pingwina aż tu nagle w tym samym miejscu pojawia się Twój ojciec Volvem Gdzieś koło 11:30.. Machałem Twojemu tacie,ale jechał zapatrzony przed siebie Pewnie znowu w stronę Koszalina jechał Pozdrowienia dla Ciebie i taty !
Ojciec kiedyś mi opowiadał, że jedzie sobie A6 nagle w polach widzi chłopaka z aparatem, mówi że chciał zarzucić długimi ale nie zdążył. Własnie miałem kiedyś pisac do Ciebie, czy to nie ty tam czasem polowałeś, ale wyleciało mi z głowy. To chyba... wiosna 2012?
Jakie tam pole, przy samej barierce stałem zdjęcie zrobione 15 marca ubiegłego roku, jakoś tak mi się ukryło gdzieś, a wczoraj wrzucałem fotki i tak mi się ta naczepa skojarzyła i znalazłem Twój temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości