Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam. Szukam info o tej firmie w imieniu kolegi, ktory dostal tam oferte pracy. Chodzi mi glownie o kierunki jazdy, warunki pracy, co ile zjazdy itp.. Jesli ktos cos wie to niech sie podzieli. Moze ktos z Was bedzie mial fotki zestawow byloby fajnie.. Tu jest ich strona http://www.marcotrans.pl/index.php
Z moich informacji wynika, że robią kółka na Skandynawię pod DSV-em. Nie wiem czy zapuszczają się na Norwegię, ja ich widziałem tylko w Szwecji. Oprócz tego Polska, Czechy i Słowacja, przynajmniej tak klarował mi kiedyś kierowca od nich, jednakże było to już ponad dwa lata temu. Z kasą to zarobki standardowe jak na Szwecję - 3500 do 4000 zł. Co do zjazdów to weekendy raczej w domu, jednak często już w niedziele rano płynęli na Szwecje.
_________________ Tu 5 sekund, tam 10 sekund i masz godzinę
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości