Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma posiada białego Actrosa MP4 z kabiną BigSpace(mogę się mylić ponieważ nie znam się na tych nowych) a widziałem go przez chwilę. Mocy silnika nie znam. Może ktoś ma więcej informacji?
Żeby było śmieszniej to ponać już po pierwszym tygodniu pracy kabina musiała iść na klepanie bo jakiś Niemiec na placu zawracał i naczepą przeciagnął. Tu jeszcze zdjęcie z podpiętą testówką :
MP4 w firmowym malowaniu złapany gdzieś na A1 w Niemczech.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: BMW E36
Ile sztuk MP4 zakupił i jakiej mocy p. Ryszard?
Ja widziałem na placu 2 sztuki jeden był już oklejony naklejkami firmowymi a drugi jeszcze nie. Nie zwróciłem uwagi na moc silników ale często tankuję na stacji na ich placu więc jak któryś będzie stał to podpatrzę
Samochód: Renault Premium / Range T
Jakąś solidną robotę (pewnie na rybach) w Danii nakręcili, bo widuję ich tu w ilościach hurtowych, nie tylko koło Padborga, dalej w stronę Kolding również.
Ktoś wie coś więcej?
W niedziele mijałem kilka Merców, w tym jednego granatowego i Volvo z kangurem też się nawinęło.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości