1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Widziana dziś (a w zasadzie stałem obok w rajce) na MOPie na 304km A4 w stronę Wrocławia - zapukałem w drzwi chcąc się przywitać, ale odezwa ze strony pasażera była "taka sobie" więc zaraz pojechałem dalej.
Nie odezwa ze strony pasażera tylko ze strony kierowcy, ja z początku nie wiedziałem co powiedziałeś ale potem się domyśliłem, a odezwa była typu 'cześć', myślę że normalna a nie 'taka sobie'. Chciałem iść jak bym zjadł tam do Ciebie ale widziałem że poszedłeś na lotosa, wróciłeś i pojechałeś no to uj. Może następnym razem się uda jakoś ogarnąć.
Dokładnie, wszystko się zgadza. Ogólnie cały tydzień w trasie byliśmy, no może nie aż tak cały bo od poniedziałku rano do piątku wieczór. Zrobione 2800km tak że ładnie nam wyszło. A traska przebiegała dokładnie tak: Olsztyn - Stare Jabłonki - Police - Szczecin - Piła - Józefów k. Otwocka - Warka - Żywiec - Czechowice Dziedzice - Stargard Szczeciński - Olsztyn. Parę fotek z traski.
Tak, ADR'ka na pewno zostanie pomalowana. Na dniach chcemy zamówić również skórę i wybić całe wnętrze Scanii, ale pierw kawałek i chcemy podszybie ją wybić, tą deskę rozdzielczą, jeżeli będzie dobrze wyglądało itp. to wybijemy ją całą, a i również myślimy nad trójnikami z obydwu stron, ale to tylko myślenie.
Nie, nie otwierają się ani z jednej mańki ani z drugiej. Już patrzeliśmy jak to zrobić, wystarczy troszkę czasu poświęcić i będzie zrobione, mamy zamiar ją do porządku doprowadzić całą, zabudować rame, kupić plastiki które są teraz połamane, oświetlenie dodatkowe, prawdopodobnie trójnik będzie no i skóra w środku, ale to mówie, są takie plany i z czasem je powoli się będzie realizować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 3 gości