GG: 0
Samochód: man
WITAM,-problem polega na tym że spod tego zaworu ucieka powietrze ,ale tylko na załączonym hamulcu postojowym (nie wiem jak przy hamulcu zasadniczym),nieszczelność jest dość duża .Z obserwacji wynika że nieszczelność jest między górną podstawą tego zaworu a łożem do którego jest on przykręcony.-CO JEST PRZYCZYNĄ ,bo nie wiem czy to rozkręcać (no bo chyba nie zrobiła się tam dziurka). System działa ,kontrolki gasną ,.
Post z cyklu coś gdzieś jest i nie działa...może napisałbyś jaki zawór
(domyślam się że pewnie modulator), jakiej firmy, jaki model...wszystkie przyczepy nie są takie same...trudno cokolwiek poradzić...
_________________ SPEC.RENAULT TRUCK, VOLVO..DĄBROWA NAD CZARNĄ WOJ ŁÓDZKIE DK74 TEL. 509-036-498
-WYJAZDY NA AWARIE ELEKTRYKI I ELEKTRONIKI RENAULT I VOLVO- ADBLUE, APM, DEFEKT 200,DEFEKT WTRYSKU,DEFEKT IMMOBILIZERA,WYŁ.IMMOBILIZERA, ITP.). zapraszamy do grupy: https://www.facebook.com/groups/235395747040110/
Cytuj:
Post z cyklu coś gdzieś jest i nie działa...może napisałbyś jaki zawór
(domyślam się że pewnie modulator), jakiej firmy, jaki model...wszystkie przyczepy nie są takie same...trudno cokolwiek poradzić...
-"modulator"- firmy wabco ,model to rohr (tzw.tandem) na "bdf",.
Ucieka powietrze z modulatora jeżeli tak to wymiana na nowy i nic więcej kiedy próbowałem je reanimować złożyłem nawet z dwóch jeden i nic to nie dało wymian na nowy tak jak już wcześniej napisałem
Cytuj:
Ucieka powietrze z modulatora jeżeli tak to wymiana na nowy i nic więcej kiedy próbowałem je reanimować złożyłem nawet z dwóch jeden i nic to nie dało wymian na nowy tak jak już wcześniej napisałem
-witam,-poczytałem twoje posty na torze ten sam temat i chyba tak zrobię ,czekam na wycenę owego zaworu -na alegro znalazłem nówkę za 350 złociszy.?
owym wpisem zamykam temat .pozdro .nareczka.
Użytkownicy przeglądający to forum: volvofmx i 1 gość