1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Dziś widziany na krajowej 19, dzięki za trąby Michał A co do fotki to źle ustawiłem aparat i wyszła tragedia, może następnym razem uda mi się już normalnie przyfocić.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
W twoich rękach takie auto , zobaczymy ile niedociągnięć wyłapiesz , jakieś foto poglądowe na trucka na pewno zrobisz , Scania jest Topline czy wersja w niższej kabinie .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
GG: 24570715
A oto foto Scanii
Ogólnie mówiąc nowa Rka jest fajnym autem ale do nowego roburka jej daleko Silnik V8 to kozak a szczególnie w trybie power, sam dźwięk "strzelania" z turbiny powoduje radoche Spalanie niby nie duże ale i tak większe niż w przypadku MPIV.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
I jaka decyzja wzięli byście w przyszłości taką scanie może mocniejszą tak z 620 KM albo 730 KM . Wiadomo decyzja należy do was zwłaszcza jeśli stawiacie ją w porównaniu z mercedesem.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
GG: 24570715
Cytuj:
I jaka decyzja wzięli byście w przyszłości taką scanie może mocniejszą tak z 620 KM albo 730 KM . Wiadomo decyzja należy do was zwłaszcza jeśli stawiacie ją w porównaniu z mercedesem.
Jeżeli już to tylko ze względu na sentyment do Scanii, ale większej mocy chyba byśmy nie potrzebowali.
Michzio, pytanko ! czy czasami dziś jakoś po godzinie ósmej rano nie jechałeś przez Ostrowiec Świętokrzyski? bo widziałem identyczny zestaw tylko, że tak z boku jak by, jak byłem L-ką na placu manewrowym to akurat widziałem Cię chyba.
Wczoraj przed godziną 11/12 stales w kierunku Poznania na marginesie i pytałes sie kogoś o drogę do tej firmy z naczepami POLINOVA. Jeżeli masz tabliczkę Michal to byłeś ty. Powodzonka.
Ogólnie to nie podoba mi się MP IV, ale o gustach się nie dyskutuje. Powiedz nam kolego jak to pod górki podjeżdża ? Coś się zmieniło czy dalej trzeba redukować pod najniższe wzniesienie jak w poprzednikach ?
Ogólnie to nie podoba mi się MP IV, ale o gustach się nie dyskutuje. Powiedz nam kolego jak to pod górki podjeżdża ? Coś się zmieniło czy dalej trzeba redukować pod najniższe wzniesienie jak w poprzednikach ?
Pisał już o tym, ale pod siewierzem go nie spróbował to ciężko cokolwiek powiedzieć...
Właśnie coś takiego widziałem we wtorek u jednego bułgara , ale nie szło pogadać.
Bardzo mi się to podoba i myślałem o zrobieniu tego u mnie.Jak to jest zrobione ( naklejone , malowane ) ??
Bułgar miał jeszcze na samym dole też "pomalowany" 5 rządek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości