Na stronie http://www.automobilklubstalowawola.pl/ jest termin II Spotkanie Trakerskie w miesiącu Sierpień. Gdzie można znaleźć potwierdzenie tej daty 7-9 Września?
Na stronie http://www.automobilklubstalowawola.pl/ jest termin II Spotkanie Trakerskie w miesiącu Sierpień. Gdzie można znaleźć potwierdzenie tej daty 7-9 Września?
Reklama oraz zapowiedź w najnowszym 8/2012 numerze Polskiego Trakera.
Co mogę powiedzieć to zapraszam wszystkich na zlocie można oglądnąć nie tylko ciężarówki ale i samochody zabytkowe maszyny produkowane w hucie, sprzęt wojskowy i wiele innych ciekawych atrakcji .
Nocleg polecam Hotel Metalowiec który znajduje się w Stalowej na ul.1Sierpnia 12, lub sam teren zlotu ponieważ jest to lotnisko to jest duża ilość miejsca na rozbicie namiotu itp .
_________________ Czasami sekundy decydują o naszym życiu .
Jest ktoś chętny? 3 wolne miejsca mam. Wyjazd sobota południe, powrót niedziela popołudniu. W zależności od liczby chętnych koszt paliwa wynosi 30-50 zł. Dla niektórych może i dużo, ale niestety paliwo za dużo kosztuje i po 10-20 brać nie mogę. Trasa przejazd Lublin-Kraśnik-Trzydnik Duży-Zaklików-Stalowa lub Lublin-Kraśnik-Gościeradów-Radomyśl nad Sanem-Stalowa.
Samochód: Scania R420 White Lady
Moze troche głupie pytanie, ale kiedy lepiej jechac??? jutro czy w niedziele???
(wiecej atrakcji - poogloadac autka itp...)
pozdrawiam i do zobaczenia w Stalowej
Kierunek Sandomierz i wjedziesz do miejscowości Turbia i po prawej będzie taki ala Stadion i będzie zaraz za Stadionem duża duża tablica Lotnisko Turbia i dajesz w prawo zaraz za stadionem w taką mała uliczką i jedziesz jakiś 1km i ujrzysz zlot na pewno będziesz to widział
_________________ Czasami sekundy decydują o naszym życiu .
Dziś było około 50 samochodów, no może trochę przesadziłem ale nie wiele. Z wystawców to tylko był Mercedes, oczywiście stragan Polskiego Truckera a zaraz obok niego koszulki, proporczyki itp. Były też jakieś zawody, przepychanie beczki koło pachołków, cofanie "szejściesiątką" z lawetą z obrotnicą i chyba coś jeszcze było. Nie zabrakło namiotów z żarciem.
Z tego co wiem to w niedzielę dojedzie jeszcze parę samochodów, m.in z Lew-Transu
GG: 8256301
Tak jak pisałem wcześniej, wrzucam zdjęcia. Nie jakieś specjalne robione ładnie, chciałem tylko pokazać mniej więcej co było na zlocie W tym roku było dużo więcej ciężarówek niż za pierwszym razem, nie wiem jak było wczoraj ale podejrzewam że również nie było aż tak źle. Widać że impreza powoli się rozrasta. Z drugiej strony jestem mile zaskoczony ciężarówkami ode mnie z miasta mało bo mało ale, fajnie że coś się zaczyna dziać
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości