W sklepie o nazwie autos jest dwu składnikowy bardzo dobry klej wyciskany z takich jak by strzykawek. Miskę możesz nim bez problemu pokleić tylko najpierw dobrze wyczyścić i odtłuścić. Poxipol sie przy nim chowa. Kleiłem klientowi uszczelniacz pół osi w 4 osiowej wywrotce bo szkoda mu było na nowy a stary zniszczył sie przy demontażu zwrotnic.
Cytuj:
Cytuj:
To zalezy gdzie jest pęknieta i upewnij sie czy to napewno ona jest peknieta moze to uszczelka. ciezko po spawac bo nawet jesli ja odtluscisz to podczas spawania i tak bedzie pojawial sie olej. Ale warto probowac najlepiej migo matem

moze sie uda powodzenia

Migomatem to sobie tłumik możesz pospawać to nie man 19.403. Masz w ogóle jakieś pojęcie o spawaniu? miskę akurat nie tą z volva ale blaszaną jak w manie można tylko załatać gazowo migomatem nie dasz rady.
Ta miska jest z takiego szajsmetalu podobnego do aluminium. Do klejenia jej miałem na myśli jej demontaż z auta, i porządne odtłuszczenie. Przy zakładaniu
nie używaj do uszczelki sylikonu bo to syzyfowa praca Nawet reinza uszczelka da rade. A jak byś chciał wymieniać to od magnumki DXI miska nie pasuje jest odwrotna. Pamiętaj o wkładkach wchodzących w sprężynki przez które przykręcona jest misa bez nich mogą odstrzelić łebki od śrub, przy róże wodnej możesz mieć kłopot z jedną śrubą brak dostępu najlepiej odkręcić całe wodne kolano na dwie śruby m8 na klucz 12 od pompy wody.
Powodzenia