Byłem dziś od około 9, niby mieli wpuszczać od 10 ale wpuszczali pół godziny wcześniej co bardzo mnie zadowoliło. Dużym minusem jest jak wiadomo 'bagno' ,w którym trzeba było chodzić.
Kilka moich zdjęć:
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Również i ja dodam krótki filmik z wczorajszego popołudnia godzina około 16 . http://www.youtube.com/watch?v=q3p-JyFBdKM
Tak nawiasem mówiąc ma ktoś fotki scanii Stefana Dynerowicza tej drugiej 730-tki .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Może niezbyt profesjonalne, ale przynajmniej starałem się dawać takie ujęcia, jakich tu jeszcze nie wstawiliście
aaa.. ii mam coś ekstra
Filmik z przejazdu zwycięzcy Dakaru, z tym, że gość trochę przesadzał, szalejąc tuż przy publiczności. Na filmiku widać efekt takiej jazdy;)
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Kolego scania113m te fotki to chyba z rana bo tak czystych kadrów nigdy nie widziałem no i pogratulować jakości zdjęć nie są tak przesadzone jak u niektórych kolegów że aż rażą w oczy.
Pokażę kilka moich fotek ale jak zwykle trafiłem w sam szczyt zwiedzających gdy ludzi było od groma i niektóre kadry nie powinny tutaj być ale co mi tam nie po to robię zdjęcia żeby je usuwać albo trzymać w ciemności.
Największą furorę zrobiło lambo kogoś ze zwiedzających teren zlotu niestety nie mam fotki ale nie trudno było jej nie zauważyć , drugim najbardziej oglądanym autem była Gwiazda Północy w skali mini.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości