Witam. Mam problem z dmuchawą w swojej magnumce. O tuż dmuchawa caly czas grzeje ciepłym powietrzem. Coś z przełącznikiem czy to coś innego? Myślę że raczej to nie przełącznik. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Do wymiany elektrozawór nagrzewnicy lub do naprawy instalacja od niego. Ten problem jest już na forum. problem do zdiagnozowania komputerem. Cała naprawa w najgorszym przypadku zamyka sie w kwocie 700 zł.pozdrawiam
_________________ SPEC.RENAULT TRUCK, VOLVO..DĄBROWA NAD CZARNĄ WOJ ŁÓDZKIE DK74 TEL. 509-036-498
-WYJAZDY NA AWARIE ELEKTRYKI I ELEKTRONIKI RENAULT I VOLVO- ADBLUE, APM, DEFEKT 200,DEFEKT WTRYSKU,DEFEKT IMMOBILIZERA,WYŁ.IMMOBILIZERA, ITP.). zapraszamy do grupy: https://www.facebook.com/groups/235395747040110/
Witam. Kolego napewno elektrozawór do wymiany lub sprawdz dojscie prądu do niego. Kolega pisał koszt naprawy okolo 700 zł, ale można zamontować zamiennik od Mana TGA koszt okolo 150 zł wystarczy zmienić kostke podłączenia. Odciać od starego i zamontować do tego nowego.
GG: 0
Samochód: Renault
Zanim zaczniesz wymieniać zawór sprawdź przewody we wtyczce przy kasecie sterującej, która znajduje się w obudowie nabrzewnicy. Często od wilgoci i soli śniedzieją i ulatują przy pinach
podobno w wtyczce na dole w podlodze zbiera sie tam woda
moze to jest przyczyna bo u mnie szef sam przeczyscil te styki i ogrzewanie znowu poprawnie chulalo
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 6 gości