Wtrysk Adblue. Jak odpalisz to powinno to zgasnąć a jak nie to masz coś uszkodzone.
W Magnum DXI jak spada napięcie to czasami się też to świeci, mimo, że cały system jest sprawny.
Chodzi oto ze w Manie euro4 nie ma adBlue kolego. Jest to kontrola spalin informacja o prawidłowym działaniu systemu EGR bo ttuaj tak jest rozwiazanie dopalanie spalin
Wtrysk Adblue. Jak odpalisz to powinno to zgasnąć a jak nie to masz coś uszkodzone.
W Magnum DXI jak spada napięcie to czasami się też to świeci, mimo, że cały system jest sprawny.
Chodzi oto ze w Manie euro4 nie ma adBlue kolego. Jest to kontrola spalin informacja o prawidłowym działaniu systemu EGR bo ttuaj tak jest rozwiazanie dopalanie spalin
Ja nie wiem czy ten MAN jest E4 czy E5. Może być jedno albo drugie. Tak czy siak, jeśli się pali to masz coś z EGR albo Adblue.
GG: 0
Wyczytaj bledy z kokpitu ze sterownika EDC to bedziesz znal przyczyne .
NIe wiem jaki masz system ,lecz chodzi tutaj o problemy z emisja spalin czego powodem moga byc egr,adblue ,sonda lambda ,czujnik temp spalin ....w zaleznosci od wystepowania w Twoim aucie .
Pamietaj ze nawet jak juz naprawisz usterke to bledy "dlugotrwale" trzeba skasowac zarowno w EDC jak i OBD ( sama kasacja edc nie wystarczy aby zgasic od razu kontrolke ).
Użytkownicy przeglądający to forum: volvofmx i 1 gość