[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Truck & Bus show - Bydgoszcz 2012 [Zdjęcia, filmy] - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Byłem i widziałem. Zlot jak zlot, bez specjalnych atrakcji. Wstęp wolny, parking jak na zlot super. Sam teren zlotu też dobry bo przynajmniej nikt się nie mógł zakurzyć. Co do samej ilości samochodów to strasznie mało, chyba najgorszy zlot z tego punktu widzenia. Szwedzi już nawet nie chcą przyjechać. Najciekawsze dla mnie dwie Scanie 3'ki. Trochę zdjęć zrobiłem, z nudów pod koniec fotografowałem dziewczyny bo już nie było co
Ogólnie rzeczywiście, pod względem ilości, czy tam jakości pojazdów, to szału nie ma i do Master Trucka jest daleko.
Natomiast chyba wszyscy się z tym liczyli - więc Ci co przyjechali na dłużej mieli swój mały zlocik z boku i wyszło jak wyszło, kto był ten pamięta (albo i nie)
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Widzę że mój znajomy z gdańska ma nową wizytówkę w komisie . Chodzi mi o firmę pwgaz z Gniezna która zajechała Czarnym KW z tymi śmiesznymi pałeczkami przy zderzaku.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Te dwie 3-ki są świetne szkoda że ni widziałem ich na żywo. Może ktoś się orientuja z jakiej firmy jest ta topline w złoto - czarne pasy na GCH blachach:?:
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości