Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 42 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 140 41 42 43 4456 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 08 mar 2012, 12:30

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Koledzy mam pytanie, czy może ktoś z Was powiedzieć jak wygląda zatrudnienie na działalności w Omedze?? Zastanawiam się czy się nie zatrudnić na tej zasadzie. Jak się pytam innych kierowców to słyszę same negatywne opinie "nie opłaca się" "nie legalne" "g.. nie zarobek". Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to wygląda od praktycznej strony?? Do biura z takim pytanie nie zadzwonie, bo wiadomo, że tam wszystko ładnie wygląda.

Pozdrawiam
Krzysiek

Post Wysłano: 08 mar 2012, 14:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A czy możesz najpierw przeczytać temat o firmie, zanim napiszesz posta?

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 08 mar 2012, 15:16

Użytkownik

Użytkownik

Many jakie oglądałem były w automacie ale nie wiem czy wszystkie takie są.Będa jeszcze sciągac nowe chłodnie od Krone,oraz wspominane już wcześniej volvo ok 20 szt.

Post Wysłano: 19 mar 2012, 21:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z tego co widziałem to nowe TGX'y na dużych kołach już jeżdżą a dzisiaj jechała partia 10 sztuk TGX'ów na małych kołach. Zdjęcia można zobaczyć tutaj: Aktualizacja na TrucksFoto.pl

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 12:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 656657
Samochód: MAN TGX 18.440 i audi A6 3.0TDI

http://www.youtube.com/watch?v=ovYQ3VhJ ... r_embedded

oglądnijcie i powiedcie czy sie podobało!!:D

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 15:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=ovYQ3VhJ ... r_embedded

oglądnijcie i powiedcie czy sie podobało!!:D

No ładny ładny.:)
pochwal sie tym nowym autem co wspominałeś ze dostaniesz:)

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 15:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1605293

Czy tak ciężko nastukac na klawiaturze pytanie czy można użyć NASZYCH zdjęć?

http://www.youtube.com/watch?v=7pRvAdPl ... ure=relmfu

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 15:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

soory koledzy że sie nie zapytałem o zdjecia soory......

Nie dostałem tego nowego TGX-a bo nie chciałem.........bo chcieli mi dac w automacie ale wiecie jak sie jezdzi automatem w zime....

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 18:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=Ip0-rnOf ... e=youtu.be

Filmi przedstawiający kilka fotke wyjazdu na anglie

wyszedł jak wyszedł trudno

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 19:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1728566
Samochód: MB vito

Koledzy jedni będą narzekać inni będą chwalić zarobki czy prace w tej firmie ,ale popatrzcie na to z innej strony.Tabor mają nowoczesny zaplecze techniczne również. Auta prawie czyste zadbane. Nigdy nie pracowałem w tej firmie bo jeżdże busem ,ale ja właśnie patrze na tą firme z tej perspektywy jeśli miałbym zaczynać prace na ciężarowych to spróbowałbym na poczatku w tej firmie. Działalność mi nieprzeszkadza bo sam teraz prowadze firme.Jeśli sie myle lub mnie zkrytykujećie to trudno.

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 11:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Koledzy jedni będą narzekać inni będą chwalić zarobki czy prace w tej firmie ,ale popatrzcie na to z innej strony.Tabor mają nowoczesny zaplecze techniczne również. Auta prawie czyste zadbane.
To przejrzyj dokładnie temat i zobacz jak pisali koledzy o tym, że jezdzisz dopóki się samochód nie rozsypie, a żeby ci naprawili coś na warsztacie to się prosić musisz.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 12:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: R440

Cytuj:
Cytuj:
Koledzy jedni będą narzekać inni będą chwalić zarobki czy prace w tej firmie ,ale popatrzcie na to z innej strony.Tabor mają nowoczesny zaplecze techniczne również. Auta prawie czyste zadbane.
To przejrzyj dokładnie temat i zobacz jak pisali koledzy o tym, że jezdzisz dopóki się samochód nie rozsypie, a żeby ci naprawili coś na warsztacie to się prosić musisz.
Mój ojciec jak w Omedze robił to nie miał problemu na warsztacie :D przyjechał na bazę mówił w biurze że to i to jest do roboty.

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 12:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
Cytuj:
Ale ty głupoty piszesz... Dopiero badejman pisał nie dawno że auta powyżej chyba 600tyś km nie są puszczane na zachód daleko gdyż w razie awarii sa duze koszty to jeżdżą po kraju. No dobra faktycznie jeżdżą ile sprzęt może ale później wymieniany na nowy jest a jak cos sie zepsuje to do warsztatu i robią auto ma byc sprawne i zarabiac na siebie bo jak stoi to nie zarabia i przynosi straty.
Auta są faktycznie zadbane i nowe lub młode. W tej kwestii to raczej nie jest źle w tej firmie.

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 20:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1728566
Samochód: MB vito

Koledzy ja się zgadzam co do sprzętu i poniekąd mają racje z tymi przebiegami że po Polsce latają.Dużo osób tutaj na forum wypowiada się takimi słowami:mój kolega mówił tak albo tak :a mało osób jest którzy faktycznie tam pracowali .Ja się przyznaje nie pracowałem tam, ale się czasami tankowałem bo wiadomo parę groszy mniej,ale co do jakości paliwa to jest d.......a.Podoba mi się to że jeśli auto nawali i dojedziesz na bazę jakimś cudem to zostawiasz swoje a bierzesz następne na czas naprawy twojego. Jeśli się mylę skrytykujcie nie mam nic za złe.Ps w omedze to przynajmniej autem pod dom na święta czy wolne zjeżdżasz jest czas na porządki pozdrawiam.

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 21:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Koledzy ja się zgadzam co do sprzętu i poniekąd mają racje z tymi przebiegami że po polsce latają.Dużo osób tutaj na forum wypowiada się takimi słowami:moj kolega mówił tak albo tak :a mało osób jest którzy faktycznie tam pracowali .Ja się przyznaje niepracowałem tam, ale się czasami tankowałem bo wiadomo pare groszy mniej,ale co do jakości paliwa to jest d.......a.Podoba mi się to że jesli auto nawali i dojedziesz na baze jakims cudem to zostawiasz swoje a bierzesz nastepne na czas naprawy twojego. Jeśli sie myle skrytykujcie niemam nic za złe.Ps w omedze to przynajmnie autem pod dom na świeta czy wolne zjezdzasz jest czas na pożądki pozdrawiam

Kolego autami pod dom na święta to zjeżdrzają starzy pracownicy Omegi.... ja tez parkuje pod domem

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 19:55 przez s.szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zjeżdżają!

Post Wysłano: 08 maja 2012, 19:41

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: osobowy :)

byłem ostatnio pytać o pracę w Omedze i powiedziano mi, że wynagrodzenie wynosi około 3,5 - 4,5 tysiąca brutto.

i teraz pytanie do kierowców omegi: za co wy tam jeździcie? za wszarz?
bo przecież jak wiadomo jeździ się tam na własnej działalności więc od tego trzeba odprowadzić vat i zapłacić zusy srusy, więc ile zostaje?

Post Wysłano: 09 maja 2012, 21:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: scania

Cytuj:
byłem ostatnio pytać o pracę w Omedze i powiedziano mi, że wynagrodzenie wynosi około 3,5 - 4,5 tysiąca brutto.

bo przecież jak wiadomo jeździ się tam na własnej działalności więc od tego trzeba odprowadzić vat i zapłacić zusy srusy, więc ile zostaje?
właśnie ile zostaje??
widze ze szału nie ma ...

Post Wysłano: 13 maja 2012, 23:06

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Jakoś z dwa tygodnie temu mijałem na A10 ładny konwój ciągników z Omegi-16 nowiutkich,czerwonych VOLVO FH Globetrotter.Fajny widok,tak czerwono było przez moment... :mrgreen: Widac chyba ostro wymieniaja tabor.

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 18 maja 2012, 17:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Post Wysłano: 25 maja 2012, 11:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:

Czy Ty kolego uwazasz ze ok 500 kierowcow, ktorzy jezdza w Pilznie to banda tepakow, która nie potrafi liczyc i pracuje w imię ideii?Jeśli powiedziano brutto tzn to co dostajesz na rękę...Z reszta kwestia zarobków to proponuje Wam odrebny temat założyć!
Ile kto zarabia, to jego sprawa.Wy chcielibyscie leżeć, przejechac kilka km dziennie i na wypłatę dostawać po 5000-6000 tyś...Jeden bedzie chwalił pracę w Pilżnie, inni będą narzekac.Temat zarobków? czy ciężko jest przeczytać pare wczesniejszych stron?

Ostatnio zmieniony 25 maja 2012, 11:56 przez grzes_7930, łącznie zmieniany 2 razy.

Strona 42 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 140 41 42 43 4456 Następna