Pazdz , proszę powiedz wywiezie się chociaż jedną puszkę do PL w tygodniu???
Ja miałem to szczęście, że nie stałem cały tydzień w HH. Ale niektórzy tego szczęścia nie mięli. I jak przyjechali w poniedziałek, tak wyjechali w piątek, sobotę lub dopiero w następny poniedziałek. I generalnie rozstałem się z tym rodzajem transportu na razie, głównie przez sytuację na rynku.
Panowie kojarzy ktoś bordową scanie r500 na boku kabiny ma naklejone duże "V8". wygląda kozacko widziałem ją nie raz na trasie Kielce - lodź. jesli ktoś ma jakąs fotkę to prosze o wklejenie.
Myślałem, że będzie tak jak Grudziądzu ładują złom do kontenerów, puszka dźwigiem zdejmowana i stawiana na przedniej ścianie, drzwi otwarte, załadowane na maksa, drzwi zamknięte, kontener na ramę i do portu
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Myślałem, że będzie tak jak Grudziądzu ładują złom do kontenerów, puszka dźwigiem zdejmowana i stawiana na przedniej ścianie, drzwi otwarte, załadowane na maksa, drzwi zamknięte, kontener na ramę i do portu
Czy ten element z tyłu jest na stałe przymocowany? Do czego to ma służyć? Głównie interesuje mnie to czy da się to usunąć i skrócić naczepę?
O ile się nie mylę jest to samoróbka stelaża, a po zdjęciu tego, zderzak można wsunąć w naczepę normalnie. O ile nie samoróbka to na pewno idzie to zdjąć i zwinąć tyłek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości