Musze założyć do mojego mana dodatkowe lampy robocze na tył kabiny i koguty. Szukałem jakichś fabrycznych wyprowadzeń pod tego typu lampy ale bezskutecznie. Chodzi mi głównie o podłączenie przy bezpiecznikach i przekaźnikach. Może wie ktoś coś w tym temacie lub wie jak to podłączyć bo mam juz mało miejsca przy bezpiecznikach ze względu na przetwornice i dalekosiężne.
przekaźnik i bezpiecznik załóż w innym miejscu, gdzieś w schowku, pod łóżkiem inwencja twórcza.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Gdzie umieścić przekaźniki to wiem. Zastanawiałem się czy jest może jakieś fabryczne wyprowadzenie prądu pod takie lampy albo jakieś fabryczne miejsce pod taki przekaźnik. W sumie prąd będzie dokoło 10 amper, więć średni.
Gdzie umieścić przekaźniki to wiem. Zastanawiałem się czy jest może jakieś fabryczne wyprowadzenie prądu pod takie lampy albo jakieś fabryczne miejsce pod taki przekaźnik. W sumie prąd będzie dokoło 10 amper, więć średni.
Pod plastikiem z napisem "MAN" obok skrzynki z bezpiecznikami jest dużo miejsca na przekaźniki.
do tylnych lamp roboczych na pewno wystepowala fabryczna instalacja. Jest tam wlacznik, przekaznik, i dwie lampy. Na schemacie jest to bardzo malo czytelne. Jak znajde chwile to poszukam w Man Wisie bo niestety na szybko nic nie znalazlem
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości