Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 sie 2009, 17:42

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4029913
Samochód: Mietek Aszrot

58 6213634

zadzwoń to Ci powiedzą, tak się chyba najszybciej dowiesz:)

Post Wysłano: 29 lut 2012, 21:21

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam sory za odkop , ale wie ktoś może jaka jest obecna sytuacja w firmie ? Chodzi mi o jazde na kontenerach po polsce ? To prawda że jazda bez żadnych kombinacji ? I że miesięcznie da się nawet do 4.000 zł. dociągnąć ? Z góry dzięki pozdrawiam .

Post Wysłano: 29 lut 2012, 22:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5718619
Samochód: Scania R560 6x4

Z tego co mi szwagier mówił, to najpierw wsiadasz na jakieś starsze auto typu Scania 4 a po jakimś miesiącu czy dwóch już zasiadasz na actrosa, przynajmniej tak było na początku jak przyszły te nowe actrosy bo musieli je obsadzić. Jak teraz jest to nie wiem.

Post Wysłano: 29 lut 2012, 22:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Bez kombinacji 4tyś na puszkach?? :D
Pracowałem w pewnej firmie "bez kombinacji" na kontenerach i nie wiem czy zarobił bym 2,5 tyś...
Zadzwonić i zapytać można aczkolwiek gdzie się nie udałem na szczerą rozmowę i po zadaniu pytania:
Jak wygląda jazda, coś kombinować z tacho czy jeździmy jak książka pisze??
Wszędzie jak na razie była odpowiedź:
"Proszę Pana u Nas w kraju na kontenerach NIE DA SIĘ NIE KOMBINOWAĆ"
Aczkolwiek na rozmowę można się udać

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 29 lut 2012, 23:02

Użytkownik

Użytkownik

Gadałem z typem który mi powiedział że jego ojciec dociąga do 4.000 tyś. na miech. Może ścieme walił nie wiem , ale najlepiej zapytać się kierowców na bazie co i jak . Dzięki za odpowiedź .

Post Wysłano: 29 lut 2012, 23:15

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Dociągnąć może...Czemu nie bo to nie jest problemem...Wiem nawet, że niektórzy biorą po 6-8tyś, ale wyobraź sobie jak oni pracują...
Mi wystarczyło 6miesięcy żeby się przekonać że kasa jest odpowiednia,ale nie warta swojego życia ani zdrowia...
Później coś się stanie to szefostwo będzie odwracało dupę i będzie mówiło "my tego nie kazaliśmy robić"
A prawda jest taka że spedytor daje zlecenie:
2x20 do Gdańska, jeden Balticon 2 DCT i przyjedź do Gdyni na BCT po 20 a drugą masz z GTC...zlecenie dane w godzinach szczytu i najważniejsze żebyś był w Karpaczu albo na gdzieś indziej na 8 rano bo będzie potrącone z pensji :lol:
Pojedz na legalu:)

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 29 lut 2012, 23:33

Użytkownik

Użytkownik

Nie dasz rady , ich bin horror trochę . Ale to podobno Kulczyk ma takie hard zasady . Nie wiem przejadę się zobaczyć na bazę pogadam z kierowcami co i jak jak naprawdę tak będzie to nie warto . Lepiej siedzieć 4 tygodnie po za granicą państwa .

Post Wysłano: 29 lut 2012, 23:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5718619
Samochód: Scania R560 6x4

Na puszkach najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie pracy w jakiejś małej, prywatnej firmie z kilkoma autami. Tam przeważnie ciągasz po jednym kontenerze i na legalu a i kasa jest w miarę. Taka moja opinia. Wiadomo nieraz trzeba gdzieś podgonić bo to kolejka w porcie albo problem z kontenerem.

Post Wysłano: 29 paź 2012, 14:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Trochę odgrzeje temat. U mnie w mieście otwierają oddział. Będą chyba przywozić pociągami puszki i dalej ciągać autami po okolicy. Wózek do rozładunku kontenerów już stoi na placu. Podobno niebawem ruszają.