Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koledzy a wozi ktoś opony z magazynu z Tarnowa teraz Raben, jak to wyglada, sa jakies stale trasy na PL i Unie?
Kolego szyk zdania musisz zmienic bo ''nie bardzo wiedziec o co chodzi''...
Nie orientuje sie za bardzo jak tam jest, w tamtym roku czy moze nawet w 2010 przetarg wygrala ta firma
http://www.jasfbg.com.pl/index.php?opti ... &Itemid=43.
Teraz to nie mam pojecia jak jest dalej, zapytam chlopakow moze beda cos wiedziec...
JAS-FBG obsługuje magazyny Goodyeara na ul. szklanej??? Byłem tam już z 5 razy w ostatnich 2-3 miesiącach i nie widziałem ani jednego auta od JAS-a za to pełno było Omeg i innych mniejszych firm transportowych. Napewno jeżdżą tam 2 starsze Volva FH i FM w białej, niskiej kabinie, które ładują lub zrzucają naczepy i odstawiają na parking.
Kolego?JAS-FBG to rowniez spedycja...Osobiscie znam osobe,ma 5 aut i czesto jezdzi pod JAS-FBG...Raz na jakis czas ladowal opony na Szklanej do Rumunii...
Samochody, o ktorych piszesz jezdza na przerzutach opon Tarnów-Dębica...
Cytuj:
Koledzy powiedzcie mi jak to jest jak się przyjdzie tam pracować? Czy dostajemy taką ciężarówkę jak chcemy? Czy oni z "góry" nam przydzielają? Chodzi mi o to, że jak np stoi na placu Tandem, firanka i plandeka to czy możemy sobie wybrać np firankę?
KOlego?napisze krotko-jaki dostaniesz samochod?na 99%bedzie czerwony

Reszta zalezy od dzialu w jakim bedziesz chcial jezdzic...