_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Czytałeś w ogóle linka którego podałem post wyżej.
Cytuj:
Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, każdy chętny do startu w naszych konkursach, turniejach, zawodach czy konwoju, by zarezerwować sobie miejsce, musi wcześniej zgłosić się e-mailowo. Wszystkie zgłoszenia będą do pobrania od 31 maja do 10.06. br. na stronie: www.polskitraker.pl
11 dni do zlotu a takie małe zainteresowanie?? Poprzednimi latami już pół roku wcześniej była spora lista tych "na pewno" będących na zlocie, a tutaj widzę dość mała jak na taki krótki czas ;] Ja oczywiście jak co roku będę, z "resztą" okolic Andrychowa i Oświęcimia
_________________ Koniec z busiarstwem czas na TIRowanie ;]
Ekipa z Bielska też się wybiera. Tradycyjnie jak co roku będziemy przy żółtym Dafie LF na blachach KR, niebieskim fiatem doblo na SBI z tabliczką DAREK. Jak coś to zapraszam na piwko
Panowie mam takie pytanie bo po przeczytaniu regulaminu stwierdziłem że nic nie wolno Chcieliśmy zostać na noc i rozbić namiot no ale nie wolno z tego co pisze , chcieliśmy zrobić sobie grila na miejscu , wieczorkiem no ale z tego co pisze nie wolno . A jak to wygląda w praktyce ? Rzuca się ktoś o to ? Czy można na legalu np. rozbić namiot na noc i przenocować ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości