Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Fakt auta od nich też często widuje,czasem jeżdżę z nimi w kierunku Wrześni...Nic Ci więcej nie powiem na temat firmy,słyszałem takie opinie że normalni ludzie to mają..Samochody to tak jak kolega napisał MANIKI tylko,nie wiem czy jeszcze mają F2000 bo mieli i to dość ładne...
No nie tak dawno bo jeszcze w tamtym roku albo dwa lata temu gadalem z kierowca w Kępnie jak pauzowałem,on akurat też...Jak będe kiedyś widział auta od Kołeczka to postaram się porobić fotki,często ich widzę u Studniewskiego..
GG: 0
Samochód: w planach
Codziennie od poniedziałku do piątku przebywam we Wrześni i prawie codziennie widze ich samochody właśnie we Wrześni. Wiem, że jeżdzą kółka Gniezno-Wieruszów i Wieruszów-Gniezno. Tych MAN F2000 mieli kiedyś dość dużo!!! Teraz jak widzę to same MAN-y TGA oraz widuję jednego TGX, którego kierowcą jest kierowca Robert. Chciałbym Uzyskać informację na temat tej firmy w temacie zarobków i kierunków oraz systemu pracy!!!
No właśnie kolego chciałem o Robercie napisać,wydaje mi się że musi on jeździć tam kawał czasu bo i na F2000 i na TGA i TGX jest jego tabliczka więc chyba musi tam byc dobrze w tej firmie skoro jeden kierowca jeździ tam tyle czasu..Ale to tylko moje domysły..
GG: 0
Samochód: w planach
do MaciejOsw. Słyszałem że do firmy nowych kierowców nie przyjmują za często (czy może nawet wogóle), musi to być dobra firma!!! Może ktoś się odezwie!!!
Co do jakiś większych info to nic nie wiem,ale regularnie się mijam z chłopakami jak lecę do Namysłowa,czasem widuję w Ostrowie ale zawsze zapomnę zdjęcia zrobić..Jednak dzisiaj zdążyłem i zrobiłem na szybko 2 fotki przypadkiem TGA..
wybaczcie, post pod postem, ale temat naprawdę potrzebuje orzeźwienia. Często widać ich w Ostrowie i tak samo często na trasie Pleszew - Września - Gniezno. Ponawiam ma ktoś jakieś info na ich temat???
z tego co ja wiem to posiadają 9 MAN-ów z czego dwa TGX i jeden F2000, reszta TGA. Jezdżą kółka Wieruszów-Gniezno. Co do zarobków to jak na jazdę po kraju dobre może nawet bardzo dobre.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości