Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Apreo przejęło udziały, staje się potentatem logistycznym, przejmuje klientów equusa, zapewnia prace przewoźnikom wraz z początkiem nowego roku .. no brawo brawo.
Szkoda tylko, że ta cała złodziejska banda nie zapłaci podwykonawcom equusa za swoją prace. Widzę takie pier**** to w krzyżu mnie szczyka.
Aby nasze durne 2 tyś zł odzyskać to miliard pism do syndyka musiałem napisać że faktycznie zrobiłem dla nich usługę, udowodnić im że białe jest białe, potwierdzić notarialnie CMRki ... a o kasie i tak pewnie mogę zapomnieć .. a dup** z Apreo będą sobie pisać jacy Oni to nie są zaj***
Wiadomo, że zanim pojawi sie Syndyk to wszystko juz przygotowane pod nowa firme:) albo dawno sprzedane a na upadlosc zostawia sie same ochłapy.
No ale przeciez zyjemy w praworzadnym panstwie:)
_________________ Pozdrawiam
___________________________________________________________________________________ windykacja Firma windykacyjna Giełda wierzytelności Giełda wierzytelności na sprzedaż
Powinni Ich wziąć pod mur za to ilu przewoźników oszukali. Po za tym zawierając takową umowę lepiej wydać parę groszy na doradce. Podobno dobre kruczki były w tych umowach szczególnie leasingowych.
Oby takich sytuacji jak najmniej w Polsce.
Pozdrawiam
Witam, ponoc mają MANy do sprzedania za wszawe pieniądze czy to prawda ? Bo jedna firma z moich okolic ma lecieć po 10 Manów od nich i chciałbym sie zorientować co i jak
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 7 gości