Witam mam problem ze swym manem ostatnio wysiadła w nim pompa wtryskowa więc pompe wymontowałem i oddałem w odpowiednie ręce wymontowując pompe zaznaczyłem koło pompy i to w środku które napędza koło pompy białym flamastrem i tu problem pompiarz otrzymał pompe z kołem zębatym widział że zaolejone więc je umył i znak ztarł wioząc pompe porosiłem brata o wyczyszczenie miejsca gdzie montuje się pompe a ten był nadgorliwy i wyczyścił też zębatke wewnątrz silnika mało tego to przyznał sie że obracał wałem i teraz mam problem jak to wszystko ustawić żeby maniek zapalił.Pewien naciągacz powiedział że za 600zł może się zrobi raz mnie jusz wykasowali więc teraz wole najpierw popytać.
auto to M.A.N M2000 silent 18 264 1997r
silnik D0826
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Tak na przyszłość to znaki zrób farbą olejną lub czymś podobnym, jak jest możliwość inna to nabij znaki punktakiem. Napewno na kole zamachowym jak i na pompie powinny być znaki zrobione do ustawiania przez producenta
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość