Cytuj:
Cytuj:
A jak jest teraz z przyjęciami u Łapińskiego ? Orientuje się ktoś ?
Kolego kup sobie w losowo wybranym dniu Kurier Poranny i ogłoszenie od Łapy na pewno będzie.I tak jest od dawna.Bardzo dawna.Jak ktoś ma troche oleju w głowie to da mu coś do myślenia...
Poza tym jakby ktoś chciał wiedzieć (albo był na ich placu w Łapach-obok jest placyk ośrodka szkolenia) to Łapiński ma też stare szroty FH i świeżaki zazwyczaj taki pojazd dostają.
W lipcu spotkałem ich kierowce na Dorohusku i powiedział że kasa marna i ciężko ją wyrwać.I przeważnie nowi nie wytrzymują dłużej niż miesiąc.Łapa wozi się Audi Q 7,ale ma kilka spraw w sądzie za niewypłacone pensje.
Jak dla mnie firma-chwast.

Możliwe że u niego rewelacji nie ma ale jak teraz taki problem na rynku pracy - więcej aut jak kierowców to człowiek "czepia" się gdzie popadnie.Jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz jak to u niego faktycznie wygląda....A do wszystkich tych opowieści o nim to ja bym podchodził z lekkim dystansem bo skąd ktoś może tyle wiedzieć o danej firmie skoro nie miał z nią styczności?
Gdzieś usłyszał potem powtórzył i wyszło ze Łapa ma 17 spraw w sądzie... No ja nie wnikam w to za mocno jeśli faktycznie nie płaci to lipa ale wiem że jak się samemu nie sprawdzi to się nigdy nie dowie.Popracuje rok czy dwa i wtedy jestem w stanie dopiero wydać jakąś rzetelną opinie o pracodawcy.