Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma została załozona w 1980roku zaczynali od transportu krajowego.
W 1992 roku zakupiono pierwszy samochód marki VOLVO i rozpoczęto przewozy międzynarodowe.
Posiadaja tabor kilkudziesięciu nowoczesnych samochodów marki SCANIA oraz VOLVO. Silosy marki Feldbinder i LAG. Cysterny spożywcze marki MAGYAR. Naczepy plandekowe KOGEL oraz WIELTON.
Firma znajduje sie w Łeczycy koło Łodzi.
A oto ich stronawww.wizet.pl
W tym roku przprowadzili dwie scanie R Topline i 2 volva FH z salonu [/img]
A ja dzisiaj widziałem Volvo FH z WIZET-u. Stał na myjni u SCHMIDTA w Płocku. Ciągniczek prezentował się świetnie a czy ciągnął silos czy cysternę to nie wiem bo akurat wyjeżdzał z myjni i nie zdążyłem dostrzec
Czesto widuje ich Scanie & Volva jak jada kolo mojego domu ale nigdy z plandekami. Raz widzialem we Woznikach pod Sieradzem jak Scania Topline ciagla firanke z TRANS-KARGO-bardzo mnie to zdziwilo.
Firma posiada około 45 silosów i chyba siedem plandek . Jeszcze niedawno jeździli w Trans-Cargo ale zrezygnowali . Wizet buduje swoje magazyny w Łęczycy na placu gdzie mieści się ich myjnia i parking dla ich pojazdów . Na allegro stały ich scanie 4 na sprzedasz .
Samochód: Duży
Ostatnio kawałek przed Cieszynem gdy jadłem obiad zaparkowało przed moim oknem piękne wiśniowe Volvo FH480 Glob Xl E-5 z firmy Wizet.U góry cztery halogeny,a gdy kierowca otworzył drzwi:piękne firany pod kolor auta,drewno,pełna elektryka fotela kierowcy.Widać chyba jakieś flagowe auto,wcześniej nie miałem okazji go zobaczyć.Tylko coż z tego że miska ładna...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: Służbowy Golf VI
Ostanio na a4 w okolicach więzła bielanyc często widuję ich zestawy R po FL w TL oraz FH III generacji ktoś wie ile tych nowych Igiełek wzieli pod silo ?
Samochód: Duży
Obecnie jest 6 R-ek Topline po liftingu i 3 nowe FH w XL.Niedługo przybędzie jeszcze kilka Volvo.A na bielanach nieraz auta zostawiają jak rozładunki po weekendzie gdzieś na Śląsku.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Witam jestem na forum od niedawna i Chciałbym sie zapytac jak sie teraz pracuje w Wizet Łęczyca???
Jak w normalnej firmie transportowej z tym ze naczepa troszke inna a wiec jak juz cie przyjma i dadza auto to musisz jechac na myjnie umyc silo potem zaladowac nastepnie pedzisz przez swiat na rozladunek. Po rozladunku kolejnosc jak wczesniej
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości