Nie wiem czy taki temat już istniał ale wczoraj znalazłem przez przypadek ciekawe filmiki z transportu po Brazyli... Jak widzimy nie tylko do Arabów idą Europejskie ciężarówki... Zobaczcie sami...
Tak swoją drogą ciekaw jestem jakie warunki płacowe mają. Codzienność w takich warunkach to jakaś porażka, ciągle błoto, brud, syf. Ciekawe co na to Ci którzy jeżdżą bez butów?
Te filmy oglądałem już dawno temu ale do tej pory gdy je oglądam nie mogę wyjść z podziwu, że Ci ludzie jeżdżą w takich warunkach. Myślę, że majątek by oddali za nasze polskie drogi
Doradzam oglądnięcie filmów o transporcie w Boliwii czy też w Indiach. A co do filmów oglądałem je wcześniej faktycznie robi wrażenie u nas to na budowach są lepsze drogi niż tam. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Tak swoją drogą ciekaw jestem jakie warunki płacowe mają. Codzienność w takich warunkach to jakaś porażka, ciągle błoto, brud, syf. Ciekawe co na to Ci którzy jeżdżą bez butów?
To jest pora deszczowa, w porze suchej mają kurz. Pół roku źle, drugie pół jeszcze gorzej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości