Zgodzę sie z tym odpowietrzaniem lewarka i od tego bym zaczynał, jak to nie pomoże. dobrał sie do synchronizatorów. Mechanik mówi mechanik niech robi co elektronikowi to tego ?
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Kolego nie masz pojęcia o mechanice to nie wypowiadaj się lepiej bo tylko mieszasz o bzdurnych odpowietrzeniach lewarka a ja wymieniam skrzynie na autostradzie lub innych drogach w całej Europie kilka razu w miesiącu i gwarantuje że żadne odpowietrzenie lewarka nie ma z tym nic wspólnego. Kolego który masz problem z tym autem przedzwoń jutro do mnie to Ci podpowiem na spokojnie tel. 509 01 01 06
Ty za to jesteś ekspertem a nawet nie wiedziałeś o tym że lewarek się odpowietrza .
ok problem rozwiązany. Fakatycznie chodziło o odpowietrzanie lewarka. Biegi wchodzą teraz bardzo ładnie. Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie tematem
Do Marektruckserwis ty może potrafisz wymienić a ja potrafię naprawić bo przez byle pierdołę się skrzyni nie wyciąga chyba że się jeleń trafi i płaci.A co do lewarka to zrób małe doświadczenie - przesuń do połowy skoku a potem dalej i w 99 na 100 zgrzytnie a w przypadku zapowietrzonego tak właśnie to działa -brak ciągłego jednostajnego ruchu.A , i nie chwalę się wszystko wiem bo mało wiem ale staram się czasami myśleć.
GG: 0
Samochód: man
Cytuj:
Witam
Panowie czy ktoś mógł by opisać jak odpowietrzyć skrzynie ZF. Przy wbijaniu 3 i 7 skrzynia zgrzyta. NIe wiem jak było wczesniej ale sądze ze dzieje się tak po wymianie sprzęgła a własciwie samego docisku
JAK jeszcze masz z tym problem to mogę ci polecić gostka (mechanika z jajami),.?okolice Krakowa .,
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości