Potrzebuje wskazówek jak tam najlepiej jechać, trasy, winiety.itd. Może ktoś jest zorientowany jak dojechać do placu gefco, nawigacja wyrzuca mnie w pole.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Co do winet to tak:
Słowacja 7 dniowa kosztuje 7.50 euro;
Węgry 4 dniowa kosztuje 5.30 albo 5.60, liczmy że 6 euro;
Słowenia 7 dniowa kosztuje 12.50 i nie ma mniejszej;
Czasowo Cię wyjdzie tak mniej więcej:
Od Chyżnego czy Cieszyna Słowacja zejdzie Ci z 6 godzin, Węgry w 3 godzinach powinieneś się zmieścić-nocą 2.5, Słowenia koło 4. Tak jechałem we czwartek do Włoch z tymi czasami.
Co do drogi jechałbym od Cieszyna na Cadczę, potem będziesz miał na Bratysławę potem kieruj się na Gyor i potem już będą znaki na H i nie zjeżdżasz na żadnym zjeździe. Na Węgrzech pierwszy zjazd masz na Shombathely potem kieruj się na Csorną, Shombathely Kormend, potem chyba masz znaki na Lenti/Lendava, Maribor; na Słowenii na Maribor, Ljubliane i potem masz na Koper jakieś znaki z tego co kojarzę.
Tak jechałem Masterem do Włoch we czwartek, tak też lecą wszyscy na Włochy bo wychodzi taniej.
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Ja te wszystkie kraje razem z włochami mam obcykane, przez Słowenie jechałem raz i to jeszcze przespałem Dzięki za pomoc.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości