[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
potrzebna chłodnia - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 wrz 2011, 17:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam. Koledzy potrzebuję znaleźć samochód chłodnię o wymiarach 2.50/4.30/1.8 lub 2.10/5.30/1.8 (szerokość/długość/wysokość) ogólnie ma się zmieścić 10 palet, oraz musi utrzymywać temperaturę -25 stopni. Mogę na to przeznaczyć 35 tyś złoty tyle tylko że auto musi być DMC 3.5t na prawko kat. b. Szukałem na allegro oraz mobile.de i nic

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 20:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

-25 nie ma i kasa też trochę wyższa, ale ważne, że chłodzi i 10 palet wejdzie :)
http://moto.allegro.pl/iveco-35c13-chlo ... 92380.html

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 20:45

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

Cytuj:
Witam. Koledzy potrzebuję znaleźć samochód chłodnię o wymiarach 2.50/4.30/1.8 lub 2.10/5.30/1.8 (szerokość/długość/wysokość) ogólnie ma się zmieścić 10 palet, oraz musi utrzymywać temperaturę -25 stopni. Mogę na to przeznaczyć 35 tyś złoty tyle tylko że auto musi być DMC 3.5t na prawko kat. b. Szukałem na allegro oraz mobile.de i nic
a ile ma to mieć ładowności ?
100 kg.

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 20:51

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: co się trafi

nie wiem jakim cudem chcesz złożyć coś takiego na kij Ci -25 st.? to muszą już być grube ściany, konkretny agregat, co się równa dużej masie własnej, moim zdaniem nie możesz czegoś takiego znaleźć bo złożenie czegoś takiego mija się z celem, jak kolega napisał ile to ma mieć ładowności 100kg?

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 20:56

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

następny zafajdany "transportowiec" - chce kupic samochód do transportu bez licencji na prawko na kategorie B i bez viatolla.
popatrzyłem na zdjęcia tego pojazdu i zastanawiam sie ile ma ładowności w papierach a ile waży na pusto.

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 21:06

W papierach 800, w rzeczywistości może nie mieć w ogóle :>

Radzę zwrócić uwagę na ilość resorów po jednej stronie - w standardzie 2.

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 22:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania 94 260

Dokładnie tak jak koledzy piszą ciężko jest znaleźć takie auto,przy tak ograniczonym budżecie...Z racji tego że dodatkowo mamy chłodnictwo transportowe co nie co wiem o agregatach to dokładnie tak jak kolega wyżej napisał...Grube ściany kontenera,no i bardzo wydajny agregat..Od razu mówię że np z małych Carrierów na taką dużą budę żeby Ci chłodziło do -25 nie da rady,nawet przy dobrej szczelności..Takie "agregaciki" zbijają do takiej temperatury przy samochodach typu Renault Trafic,Jeśli już to musiałby to być agregat spalinowy którego cena nie jest mała..Poza tym kupno takiego samochodu,który ma w dowodzie ok 300/400 kg ładowności mija się z celem(ostatnio miałem przypadek nowego Mascotta przy 620 kg ładowności),chociaż wiadomo że w naszym kraju wszystko jest możliwe..Wybór należy do Ciebie,jednak tak jak napisałem wyżej,za te pieniądze,przy takich wymaganiach nie da się nic "optymalnego" wykombinować..Pozdrawiam

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 22:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Bo mam robotę na taką chłodnię i firma dała mi wytyczne jakie auto ma być. Zamierzam jeździć sam to z tachografem będzie ciężko to zrobić

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]