Cytuj:
Kolejny beznadziejny temat do skasowania. Po pierwsze masz temat "Oferty Pracy" a po 2 nikt Ci tutaj roboty nie załatwi
Lotnik w Warszawie nie ma śniegu, mamy wrzesień. Teraz Geografii trzeba troszkę... dodatkowo autor tematu napisał "okolic Warszawy" a z tego co wiem Warszawa nie jest jej okolicą. Czytanie ze zrozumieniem też polecam potrenować
Ale Ty jesteś... Człowieku sezon zimowy w stolicy zaczynał się od 1 wrzesnia a w tym roku od 20 wrzesnia.
Co to znaczy ? Kurs dla tłumoków - Że wszystkie bazy mają być gotowe tj. sprzęt sprawny, łopaty w magazynie, sól w magazynie, kilka osób w hotelu etc.
3h przed opadniem sniegu auta wyjeżdzają na Warszawe i jak spadnie pierwszy płatek one startują. Okolice Wwy to jest również Twoje Legionowo, Sochaczew, Otwock itd.
Zrobie jutro fotke ogłoszenia z gazety to pewnie znajdziesz kolejne argumenty.
A oferty pracy... On się nie pyta o oferte pracy tylko o firmy które mają w swojej flocie auta na kat. C i do których mógłby uderzyć za robotą.
Bo polując na tych ofertach pracy wagi cięzkiej to by 10 lat roboty szukał.
Ty na serio musisz być ograniczony umysłowo, złapałes zwade myslisz że jak masz ziomka szaki czy jak mu tam, to od razu coś zdziałas ?
Już mu coś napisałem na pw, powtórze to i tobie - Mój nick Lotnik66 ma liczbę 66, równie dobrze moge załozyć Lotnik67 lub ErykIdiota.
Więc jak widzisz, wali mnie ban

A swoje zdanie i tak wypowiem
Ty się zastanów nad sobą, jakiś psychiatra lub kaftanik by Ci się przydał, pgrowski Legionisto.