Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 4014874
A oni jeszcze na niskich kabinach latają.Jestem pełen podziwu dla ludzi którzy jeżdżą na Syberię z po nad gabarytami i jeszcze autami z niskimi kabinami.Nic tylko brać z nich przykład!
GG: 4436071
Mało tam nie zarabiają jeżeli rotacja z tego co wiem to jest zerowa po za tym było już tutaj pisane o zarobkach .. Na pewno na gabarytach mało się nie zarabia
Znana firma, między innymi dzięki temu filmikowi z trasy na Syberię. Jeżeli ktoś chce zobaczyć to u mnie na kanale youtube można obejrzeć cały, jest w trzech częściach. http://www.youtube.com/watch?v=0cRHsfBkVzk
Pozdrawiam!
Film oglądałem już dawno i przyznam, że bardzo mnie zaciekawił. Bardzo fajny reportaż, który może choć trochę nauczyć ludzi szacunku dla kierowców ciężarówek.
Mam takie archiwalne foto 105-tki z AMRO. Foto robione na wiosnę 2008 roku.
A oni jeszcze na niskich kabinach latają.Jestem pełen podziwu dla ludzi którzy jeżdżą na Syberię z po nad gabarytami i jeszcze autami z niskimi kabinami.Nic tylko brać z nich przykład!
kupili małe kabiny poniewaz jak wracaja z dalekiej rosji w kilka aut to laduja dwa ciagniki na jedne auto a naczepy na drugie - ekonomika czysta
GG: 11516920
Samochód: DAF CF 440 Euro 6 Space Cab
Cytuj:
Faktycznie może to trochę zrażać, ale taką kabinkę przy -40 szybko ogrzejesz i pewnie dlatego takowe mają, a nagrzej taką budę jak ma 105 SSC... Życzę powodzenia
_________________ Nie ma lipy, same dęby! DAF XF 105 Super Space Cab - nie ma większego. Lubię Actrosy... Wyprzedzać pod górę
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości