Samochód: Duży
Mi osobiście ten ostatni niebieski ACTROS sie podoba....Moim zdaniem jest to albo model Black Edition,albo jakis zwykły stylizowany na Black Edition.....Bo zobaczcie na jego lusterka i tą siateczkęco ma w dolnym spoilerze........To są wyznaczniki modelu Black Edition.....Jedne z wielu....
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Black edition to to nie jest... bo co innego dodać dokładkę zderzaka, czy lusterka jak całą maskę która jest typowo nie "black edition'owata" poprostu ktoś dodał kilka bajerków z BE ale na maske go nie było stać, i to psuje cały efekt
Ale ogólnie mesiek ładny jest jeden z lepszych które widziałem
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Actros z ostatnich zdjęć wrzuconych przez Kalyma jest jak dla mnie bardzo interesujący, choć moim zdaniem owiele lepiej prezentowałby się bez tego "kangura"
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
A moim zdaniem Actros piekny -> Jak kazdy inny. Ale: nie podoba mi sie to załamanie (badz V) na srodku kangura, a po drugie: 100x lepiej wygladalby z oryginalnymi oslonami miedzyosiowymi
Na temat Meroli wypowiadać sie by mozna bardzo długo...te na zdjeciach wyglądają bardzo ładnie...ale...samochód od firmy Swijnenburg wygląda jakby mu czegoś brakowało...założył bym mu orourowanie i światła na grillu i na dachu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości