Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Kto nie ma nic na sumieniu nie tworzy fikcyjnych firm
Żebyś się nie zdziwił. 50% większych przedsiębiorców ma po 2-3 firmy. Niekoniecznie na siebie. Często na znajomych, rodzine. Każdy kombinuje jak tu uciec przed podatkami itp.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
zestawy z firmy SEBO widuje dosyc czesto gdyz mieszka niedaleko ich siedziby. sprzety naprawde godne uwagi. silniki mocne. pare razy widzialem ich noca to samochody swieca sie lepiej niz choinki na boze narodzenie. pozdrwiam
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
GG: 0
Samochód: Scania R 420
W ferie jadąc z ojczulkiem do Madziarów przyłączył się do nas w Cieszynie kierowca z Marwera ( p. Tomasz proszę ja ciebie z Lublina ). Będąc któregoś dnia na tamożni w Moskwie rozmawiał jednym z kierowcą z Sebo to mówił, że ponoć nie ciekawie dzieje się w tej firmie.... ,,Ciocia" zalega z wypłatami, ponoć zaczęła inwestować w budownictwo.... Wszystkie E3 są sprzedawane. Nie wiem na ile w tym prawdy...ale chyba musi być coś na rzeczy
to już nie ta firma co była kiedyś. Teraz to łapie chłopaków na te auta po "tuningu"
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
GG: 6687777
Koledzy powiedzcie mi jak się miewa sytuacja w Sebo, mam zamiar się do nich zatrudnić, czytając starsze komentarze wnioskowałem, że chyba tak źle nie jest dopóki nie przeczytałem ostatniego posta którego dodał kolega krzysiek80 , znajomy mi ostatnio też mówił, że ponoć zarabiają u nich niecałe 2.5 tys/miesiąc, jakoś wydaje mi się to lekko przesadzone, że znajdzie się ktokolwiek, żeby tak naginać przepisy za takie marne pieniądzie.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
To oni jeszcze żyją.
Naczepa chyba od żółtej 105
Żyją, tylko chyba nie chcą żeby było o nich "głośno" na drodze. Wyprzedali stare sprzęty, przyszło trochę nowych. Ze smutkiem stwierdzam, że Jelcze też i to kolorowe...
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
fotograf ze mnie żaden, ale jakieś tam zdjęcie zawsze jest.
była jeszcze 105-ątka ale po prostu nie chciało mi się robić zdjęcia
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 7 gości