[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Przetwornica - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Przetwornica
Post Wysłano: 20 cze 2011, 17:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1656306
Samochód: PremiumDXI450

Witam
Na szybko musiałem kupić przetwornice i wybrałem taka

http://allegro.pl/pt3-przetwornica-napi ... 92867.html

i dzisiaj jak ja rozpakowałem to zobaczyłem ze ma tylko opcje podłączenia pod akumulatory(na aukcji jest to napisane ale po prostu zamuliłem) Da się coś zrobić aby miał normalnie wejście przez 12v?

Post Wysłano: 20 cze 2011, 18:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

Spoko luzik. Kupujesz kawałek przewodu, na jednym końcu zarabiasz takie wtyki jakie są w przetwornicy, na drugim wtyk do zapalniczki i wszystko będzie banglać. Nie pomyl tylko plusa z minusem.

Post Wysłano: 20 cze 2011, 18:15

Zawsze możesz spróbować zwrócić ;)
Cytuj:
W przypadku gdy otrzymany przedmiot nie spełnia oczekiwań kupującego, istnieje możliwość odstąpienia od umowy KUPNA-SPRZEDAŻY zawartej na odległość w terminie
do 10 dni od momentu odebrania przesyłki

Post Wysłano: 20 cze 2011, 21:09

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

sorry ze sie wtrącam, ale czy ktoś ma taka http://allegro.pl/whitenergy-przetworni ... 61920.html ?? kupiłem i sam nie wiem czy ona bd ok do laptopa, trochę sie boje żeby mi baterie nie padły, bo czy za 99 zl można mieć dobra przetwornice...

Post Wysłano: 20 cze 2011, 21:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Partner 1.6 HDI, MB Coupe 3.0 24V

Do osobówki żeby podpinać laptopa kupiłem jakąś tanią przetwornice(kilkadziesiąt pln), i po kilku godzinach pracy się spaliła- przepalało bezpiecznik od zapalniczki. Wymieniłem u sprzedawcy na drugą i znów to samo, nie pamiętam ile teraz miała mieć niby wat, ale laptop z tego co się orientuje ciągnie ok. 80, a ona nie dawała rady. Udało mi się oddać i odzyskać kasę za te przetwornice, teraz mam ładowarkę typowo pod laptopy, z kilkunastoma końcówkami do różnych modeli i przełącznikiem napięcia (szczerze polecam, takie rozwiązanie !)

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]