Ciekawi mnie gdzie oni tak jeżdżą. Widziałem kilkanaście aut jak jechali A2 w stronę Niemiec i koło Płocka. Autka są z Holandii, przynajmniej maja takie rejestracje.
Ciekawi mnie gdzie oni tak jeżdżą. Widziałem kilkanaście aut jak jechali A2 w stronę Niemiec i koło Płocka. Autka są z Holandii, przynajmniej maja takie rejestracje.
Przywożą warchlaki do PL i wracają na pusto lub zabierają na powrocie cielęta.
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
Cytuj:
Cytuj:
Przywożą warchlaki do PL i wracają na pusto lub zabierają na powrocie cielęta.
Hmm, jechali na pusto, gdzieś na mazurach się może ładują ? Wiesz coś ?
No by wychodziło, że tam gdzieś niedaleko ciebie się ładują. Myślałem, że na Litwę latają do tych wielkich gospodarzy, ale jak kręcą się w Polsce i to w Piszu to może gdzieś w stronę Giżycka.
Przez Pisz by na Litwę jechali
Adam, musisz wypatrywać tam ich może jeden się zgubił, może rzeczywiście jeżdżą na Litwę. Ale z tego co ich po drodze jechało na odcinku od Wrześni A2 do Płocka to z 15-25 składów.
No by wychodziło, że tam gdzieś niedaleko ciebie się ładują. Myślałem, że na Litwę latają do tych wielkich gospodarzy, ale jak kręcą się w Polsce i to w Piszu to może gdzieś w stronę Giżycka.
Ja jestem z Giżycka i tutaj nie mają gdzie ładować ani prosiąt ani cielaków;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości