Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wg mnie to jeszcze jeździ, bo spotkałem go w Czersku (woj. pomorskie) z 25-26 czerwca godz. ok 0.30 jechał jako 4, ostatni samochód od Micro Transu z elementami konstrukcji na Baltic Arene prawdopodobnie;]
Wrzucam kilka fotek aut z MICRO-TRANSU, spotkanych na stacji LOTOS w Czyżowie przy drodze A4 Kraków-Tarnów w dniu 8.10.2010 stały również dzień wczesniej:
Ciekaw jestem jak wygląda ten stralis w ich barwach. Ogólnie ostatnio robi się coraz więcej ivec pod gabarytami. Czyżby iveco aż tak poprawiło swoje pojazdy ?
_________________ Transport ponadnormatywny "KONKEL"
GG: 11516920
Samochód: DAF CF 440 Euro 6 Space Cab
Cytuj:
Ciekaw jestem jak wygląda ten stralis w ich barwach. Ogólnie ostatnio robi się coraz więcej ivec pod gabarytami. Czyżby iveco aż tak poprawiło swoje pojazdy ?
Widziałem przed Tychami jak stało na Orlenie z elementami wiatraka w czwartek właśnie IVECO z MICRO. Pierwszy raz je widzę, a to stary model Stralisa w dodatku z kabiną ściśniętą w imadle.
_________________ Nie ma lipy, same dęby! DAF XF 105 Super Space Cab - nie ma większego. Lubię Actrosy... Wyprzedzać pod górę
Iveco dość mocno sie poprawiło do tego ma dobre silniki OL-TRANS na dniach odbiera 5 sztuk nowych puki co są w firmie dwa i bardzo dobrze sie sprawują niczemu nie ustępują innym marką :p
GG: 11516920
Samochód: DAF CF 440 Euro 6 Space Cab
Cytuj:
niczemu nie ustępują innym marką :p
Właśnie, utarło się tylko głupie twierdzenie, że IVECO i RENÓWKA to nie ciężarówka. Fakt, że może IVECO materiały wzięte do wykonania ma gorszej klasy niż np. DAF, MERCEDES itd. ale tak samo jeździ i zarabia. Teraz dużo firm, Polskich czy zagranicznych rzuciło się na tą markę, bo jest stosunkowo tania niż inne. Po co mają kupić jedno VOLVO na full wypasie, gdy za tą samą cenę mogą mieć dwa IVECO.
_________________ Nie ma lipy, same dęby! DAF XF 105 Super Space Cab - nie ma większego. Lubię Actrosy... Wyprzedzać pod górę
Fakt, że może IVECO materiały wzięte do wykonania ma gorszej klasy niż np. DAF, MERCEDES itd.
Akurat jeśli chodzi o Iveco Stralisa 2 to te materiały z pewnością biją te z XF105. Stralis dwójka to naprawdę udana konstrukcja, szkoda, że ciąży na nim trochę ten cień poprzedniej generacji.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 0
Samochód: BRAK
Koledzy z Micro i znający się na tym . Która firma produkuje najlepsze ciągniki ponad gabarytowe i jaki ciągnik Micro Transu do naprawdę ciężkich ładunków najlepiej się sprawuje? Proszę o komentarze ludzi mających doświadczenie i wiedzących co mówią , a nie nastolatków którzy zobaczyli zdjęcie czy jeden komentarz i są najmądrzejsi Oczywiście nie chce być złośliwy ale tak najczęściej jest na forach bo mój tata albo wujek itp
Dzisiaj TGX V8 widziany w Mikołowie aż się sam ździwiłem jak go zobaczyłem ale niestety nie miał żadnego urządzenia do robienia zdjęcia może wiecie czy będą wozić coś więcej czy tylko jednorazowy "wyskok"?
Dzisiaj TGX V8 widziany w Mikołowie aż się sam ździwiłem jak go zobaczyłem ale niestety nie miał żadnego urządzenia do robienia zdjęcia może wiecie czy będą wozić coś więcej czy tylko jednorazowy "wyskok"?
Dawno nie śledziłem tematu, ale zdaje się, że V8 posiadają już spory czas. Była kupiona jakoś w podobnym okresie co słabsi bracia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 4 gości