Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
"Ebrex" Polska Sp. z o.o.-
62-800 Kalisz, ul. Powstańców Wielkopolskich 1 -5 - woj. wielkopolskie
tel. 062 753 67 10, fax 062 753 67 12
Fotosy
1)
2)
(c) przyjaciel...
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Od pewnego czasu zauważyłem że codziennie o tej samej godzinie przejeżdża przez moją miejscowość zestaw z Ebrexu właśnie żółty daf i z naczepką firanka na której jest Logo firmy.Wiadomo ile oni maja zestawów bo tabor widać zadbany mają?
raczej to samo zobacz na logo które jest na zdjęciu na naczepie stylu parę postów wyżej i na te co jest na ciągniku może zakupili auta i były zarejestrowane za granica albo coś
No To tak.
Ebrex-y Stoja na placu Ost-Spedu przy Urzędzie Celnym w Kaliszu.
Mają Kilka Dafow na Polskich blachach ale to jest Chyba Francuska Firma.
Zauważcie ze Mercedes Axor jak i Naczepa ze Zdjecia ktore dal Dawido sa na Francuskich Rejestracjach.
Mysle ze Jest To tylko Filia.
Bede Probowal sie czegos wiecej dowiedziec.
Panowie mam pytanko czy w tej firmie przyjmują kierowców bez doświadczenia poszukuje pilnie pracy mam komplet dokumentów i jestem wstanie pracować w systemie 4/1 lub więcej jeśli macie jakieś namiary na firmy które przyjmują kierowców takich jak ja (bez doświadczenia ) to proszę podajcie namiary z góry bardzo dziękuje pozdrawiam bajo
kolego eRKaZet jestem nowy na forum i pilnie szukam pracy sam wiesz jak jest w zawodzie kierowcy najważniejsze jest doświadczenie tylko ja za bardzo nie mam gdzie go zdobyć i pomocy szukam na tym forum
wiem o tym kolego w chwili obecnej czekam jeszcze za kartą kierowcy jak będę miał kartę w ręce to wtedy zadzwonię do wszystkich firm na które namiary dostałem na tym forum i zacznę zadawać konkretne pytania pozdrowionka bajo
Samochód: Duży
ebrex polska to jest tylko oddzial. To nie jest polska firma. W roznych krajach maja filie.
A te mercedesy nie sa polski. Tutaj jezdza tylko na dafikach, maja ich okolo 18(?) nie daje glowy. Upewnie sie co do ilosci.
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 7 gości