Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Powiem tak miałem przyjemność(raczej nieprzyjemność) jeżdzić w tej firmie 2lata temu i po zaczończeniu 3 miesięcznej nieprzyjemności dopiero teraz szukam spracy w tym zawodzie bo mi tęskno za tą pracą,ale nie za taką jak w Westransie.
Po:
1)Robiło się kółka niemcy francja anglia belgia holandia ale kółko w znaczeniu pani Ewy to nie załadumnek na śląsku rozładunek w w/w krajach załadunek i powrót kułko to z 2 tygodnie jeżdzenia po Unii.
2)Przerzuty 6 tygodni i to była norma.
3)Samochody naprawdę fajne bo wszystkie prawie nowe,lub nowe,ale za co kupione to póżniej
4)Pieniądze marne,wiadonmo leasig trzeba za coś zapłacić.
5)Skrupulatnie szuka pani Ewa kilometrów zrobionych więcej,jak ja się rozliczałem to powiedziała mi że wskazania tolcolecta mówią że od miasta "a"do miasta"b" jest tyle i tyle kilometrów a ja zrobiłem np.15 km więcej,tylko że nie liczyła że od autostrady trzeba jeszcze dojechać na miejsce.
6)Żadnej pomocy w trasie jak cos potrzebujesz nie ma możliwości jesteś zdany sam na siebie.
7)Kursy terminowe i czas napięty jak gumka w majtkach,złapiesz kapcia straszą Cię że za fracht zapłacisz.
Jak jesteście kawalerami i chcecie zarobić tylko na to by przeżyć w trasie,nie potrzebujecie kasy na żadne opłaty,nie chcecie mieć rodziny,ani stałej kobiety,uważacie że dom jest nie potrzebny,to idelana firma dla Was.
Pozdrawiam panią Ewę i myślę że nigdy już nie będę miał (nie)przyjemności z nią współpracować
Tata kolezanki tam jeździ i ponoc za 6 tygodni na Unii placa 4,5 do 5....
szkoda gadac
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości